[align=center]المقادير
لحمه فليتو ( بوفتيك ) - ملعقه روز مارى
ملعقه كبيره ثوم مفروم -2 عود كرفس - ملح وفلفل اسود
بصله مفرومه - بقدونس مفروم - دقيق
3طماطم مقطعه مكعبات - 2 جزر مقطع مكعبات[/align]
[align=center]الطريقه
يرش على اللحمه فلفل اسود وتغطى بالدقيق على الوجهين ثم يوضع المقلاه على النار ويوضع زيت
وبعد ما يسخن توضع اللحمه وتحمر ثم نطلعها ونضع فى الزيت اللى كان بيتحمر فيه اللحمه نضع البصل والثوم
والكرفس واشوحهم دقيقتين ثم اضع الجزر واضع فلفل اسود وملح واستمر فى التقليب دقيقتين
ثم اضيف الطماطم والروز مارى وشويه ماء صغيرين ثم اضيف اللحمه واغطيهم وبعد النضج اضع بقدونس واقلبها وتغرف فى الطبق وتقدم مع ارز ابيض او مكرونه وبالهنا[/align][/align]
مواقع النشر