بتكلم في الموضوع على طول وبما انك متميزه في الطبخ وانواعه اكيد تعرفي وش الاسباب الي تجعل الطبخه تفشل بالاصح تخرب يعني عندي الكيك من حبي فيه كنت اساويه ويضبط معاي والان لي فتره ماني عارفه مايضبط معاي ماني عارفه ليه كلما عملت كيكه بانواعها لمن ادخله الفرن تهبط ما تنتفش ياريت اذا كان فيه طريقه ما تخلي الكيك يخرب تفيديني وكمان الي تعاني مثلي يكون هناك فيه حل لنتجاوز في فشل الكيك عدا الجمد لله الكيكه الاسفنجيه تضبلط معاي لان مافيها مويه ياريت اليتعرف تخبرني في اقرب وقت ممكن .........
مواقع النشر