بسم الله الرحمن الرحيم اليوم جبتلكم طاجن باميه باللحمه الضانى الصراحه مش انا اللى عاملاه ماما هى اللى عاملاه بس انا ساعدتها
المكونات
1:كيلو لحم ضائن
2:نصف كيلو باميه
3:كيلو الا ربع طماطم
4 :بصله متوسطه
5:راس طوم صغيره
6:قرن فلفل اخضر حار
بهارات وتوابل مستخدمه
1:ملح
2:فلفل اسمر
3:جوزه الطيب
الطريقه
سلق اللحمه نصف سلقه
ثم تحمير البصله حتى الاصفرار وليس الاحمرار
ثم نضع التومه على البصله
ثم نكمل التحمير
بعد احمرار البصله والتومه معا نضع عليها الطماطم المخلوطه
ثم تركها على النار لحين تسبيكها
بعد تسبيكها نضع قليل من شوربه اللحمه عليها بعد غلينها نضع مقدار الباميه مع اللحمه معا فى الطنجره ونتركها تغلى اكثر
ثم نضعها فى طاجن وندسها فى الفرن حتى احمرار الوجه ثم نخرج الطاجن اه ضعوا الفلفلايه على الباميه
وبالهناء والشفاء
ملحوظه :اوعوا تنسو مع الاكل المخللات
مواقع النشر