احبائي واخواتي فاحلي منتدي " بيت حواء"
كنت نزلت قبل كده طريقة عمل الرقاق الحلو علي الطريقه المصريه بس كان من غير صور النهارده عملتوا وصورتوا علشان تشوفوا قد ايه سهل وجميل 00
تعالوا معايا وشوفوا الصور دي ..
نضع اللبن علي كل رقاقة لوحدها إلي أن تصبح طرية .
* نضع الرقاقة الأولي ثم ندهن وشها بقليل من السمن ثم الرقاقة الثانية نضع عليها قطع متفرقة من القشطة والمكسرات وجوز الهند ( يمكن عملها بدون المكسرات وجوز الهند ) ثم الرقاقة الثالثة ونضع عليها قليل من السمن ثم الرابعة نضع علي وجهها قطع القشطة وإن تبقي لبن وسمن يوضعوا عليها ثم نضغط عليها للتأكد إنها اصبحت طرية كلها .
ودي الصور وراء بعضها 00
ثم ندخلها الفرن إن أن يحمر قاعها ثم نقلبها علي الوجة الأخر ونكمل تحميرها بالفرن ونخرجها ونسقيها بالشربات البارد فور خروجها ساخنة .
وده شكلها بعد ما اتسقت بالشربات 00
ودي للرد الاول 00000
ودي ليا انا 00
ودي للتعذيــــــــــــــــب
بالف هنا وارجو ان اكون افادتكم
لا تنسوني بالدعاء 00
مواقع النشر