بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
كيفكم حبيباتي ان شاء الله بخير وصحه وعافيه يارب
امس الصباح سويت مخلل لفت اممممممممممممممم احلي من حق المحلات وانضف وما بياخد وقت سويته امس الساعه 10 الصبح وفطرت منه اليوم
نحتاج لفت -شمندر(بنجر)-ملح -خل-مويه
الطريقه مره سهله وما تاخد وقت خالص
نغسل اللفت وننضفه كويس
نقطعه قطع مناسبه حسب الرغبه بالقطاعه الخاصه المشرشره لو ما عندك يقطع عادي بالسكينه
نقطع قطعه شمندر صغيره علشان نحطها مع اللفت علشان يكتسب لون وردي حلو
نرص اللفت في البرطمانات او في علب اللي عندك انا حطيته في برطمانات زجاج ونضع علي كل برطمان قطعه شمندر مثل الصوره
نذوب ملح في مويه والملح علي حسب الرغبه بس لا يكون مره مالح يعني يكون طعم الملح كويس ونزيد شويه بس ونضع المويه فوق اللفت في البرطمانات ونضيف علي كل برطمان شويه خل موكتير حوالي ملعقتين علي كل برطمان ونقفل البرطمانات كويس
نرج البرطمانات كويس علشان نمزج اللون اللي بتكتسبه المويه من الشمندر حتي تكون المويه لون واحد
شوفوا كيف ماشاء الله المويه صارت لونها حلو
نسيب البرطمانات علي رخامه المطبخ لثاني يوم هايكون اللفت استوي وصار طعمه حلو جدا ماشاء الله
شوفوا كيف شكله ده شكله تاني يوم باين الفرق طبعا
هنا بره البرطمان لما طلعته علشان احطه مع الفطار اليوم طعمه امممممممممممممممم
هنا كمان صوره تانيه يمييييييييييييييييييييييييييييييييي اموت انا في المخلل
جربوه يا بنات احلي وانضف من اللي بره ومثل ما قلتلكم ما ياخد وقت تسويه وتاكلي منه تاني يوم
ان شاء الله عجبكم يا حلوين
لا تنسونا من صالح دعائكم
محبتي واحترامي للجميع
في امان الله وحفظه ورعايته
اختكم ام يوسف
مواقع النشر