الرقاق باللحمه المفرومه بكل تفاصيله : : مشاركتي في مسابقة " طبق من بلادي "
غرف طعام روعة نصائح و أفكار لتقليل وقت الطهي
حواء
فيسبوك بيت حواء تويتر بيت حواء قوقل بلس بيت حواء يوتيوب بيت حواء انستقرام بيت حواء PIN:75cf5e85


بحث في مواقع بيت حواء
شبكة بيت حواء   |   مطبخ حواء   |   مكتبة حواء   |   جمال حواء   |   الطب النبوي   |   بيتك   |   ألبوم الصور   |   الفتاوى الجامعة


موسوعة التفسير
عقد الجمال
مطبخ حواء

المنتديات مركز التحميل مشاركات اليوم المشاركات الجديدة أعلن معنا البحث التسجيل

دورة للتعريف بالقضية الفلسطينية •.♥.• قصص رمضانية •.♥.• مسابقة رمضان الكبرى للمطبخ مسابقة رمضان اليومية
جديد مواضيع القسم
ديكورات استقبال متنوعة

الرقاق باللحمه المفرومه بكل تفاصيله : : مشاركتي في مسابقة " طبق من بلادي "

احبائي واخواتي الكرام اعضاء منتدانا الكريم منتدي بيت حواء .....Z بشارك معاكوا النهارده بالرقاق المصري باللحمه المفرومه من الالف للياء بطريقة عمل الرقاق نفسه " وده الرقاق

صفحة 1 من 17 123411 ... الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 4 من 68

  1. #1
    محررة بيت حواء الصورة الرمزية om ahmed2010
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    الدولة
    مصر
    المشاركات
    4,440
    معدل تقييم المستوى
    20
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك

    مميز الرقاق باللحمه المفرومه بكل تفاصيله : : مشاركتي في مسابقة " طبق من بلادي "

    حلويات العيد

    الرقاق باللحمه المفرومه تفاصيله مشاركتي 311122_1274200072.pn


    احبائي واخواتي الكرام اعضاء منتدانا الكريم

    منتدي بيت حواء الرقاق باللحمه المفرومه تفاصيله مشاركتي 275_1194180668.gif

    بشارك معاكوا النهارده بالرقاق المصري باللحمه المفرومه من الالف للياء

    بطريقة عمل الرقاق نفسه " وده الرقاق الطري " .

    واليكم التفاصيـــــــــــل 000

    * نجهز العجين بتاع الرقاق وهو زي عجينة الفطير المشلتت " عباره عن : 2 2/1ك دقيق ( طحين ) + 3/4 ماء + رشة ملح .

    الرقاق باللحمه المفرومه تفاصيله مشاركتي 311122_1274977174.jp


    * نعجنهم كويس جدا حوالي 10 دقايق " لحد ما العجينه لونها يبيض " .
    الرقاق باللحمه المفرومه تفاصيله مشاركتي 311122_1274977419.gi


    الرقاق باللحمه المفرومه تفاصيله مشاركتي 311122_1274977343.jp

    * نقطعه ونعمله كور ونغطيه بفوطه ونحطه في مكان دافئ " المقدار ده عملي 7 رقاقات كبار " .

    الرقاق باللحمه المفرومه تفاصيله مشاركتي 311122_1274977455.jp


    * بعد نصف ساعه ندهن الرخامه زيت ونفرد العجينه عليها " رفيعه جدا " ومش مهم لو ما كانتش متساويه او اتخرمت منك " ما تقلقيش 00 هنعالجها " .

    الرقاق باللحمه المفرومه تفاصيله مشاركتي 311122_1274977554.jp


    * بعد ما نخلص الكميه نجيب صينيه ونقلبها علي ظهرها ونحطها علي النار ونحط كل رقاقه لوحدها ثواني لحد ما تتشمع بس " علشان ما تنشفش " .

    الرقاق باللحمه المفرومه تفاصيله مشاركتي 311122_1274977654.jp


    الرقاق باللحمه المفرومه تفاصيله مشاركتي 311122_1274977735.jp


    * وبعدين نساوي الاطراف علشان تبقي مدوره " انا قصيته بالمقص اسهل عملته مثلث وقصيت الاطراف اللي ما كانتش مظبوطه 00 بس ما ترميش اللي انتي قصتيه هنستخدمها " .

    الرقاق باللحمه المفرومه تفاصيله مشاركتي 311122_1274977773.jp


    * دلوقتي هنجهز اللحمه المفرومه المعصجه " عبارة عن : نحمر بصله كبيره ونحط عليها اللحمه المفرومه وعليها الملح والفلفل والبهارات وعليها شوية ماء صغيرين لحد ما تستوي " .


    الرقاق باللحمه المفرومه تفاصيله مشاركتي 311122_1274977951.jp


    * ونجيب شوية لبن ( حليب ) ومعاهم سمنه بلدي وكمان مكعب مرقه ونحطهم علي النار لحد ما يغلوا " علشان نسقي بيه الرقاق " .

    الرقاق باللحمه المفرومه تفاصيله مشاركتي 311122_1274978037.jp


    يتبـــــــع
    ارجو عدم الرد 000


    اذا اعجبك الموضوع و اردت نشره في المنتديات الاخرى فاستخدمي هذا الرابط:
    الرقاق باللحمه المفرومه بكل تفاصيله : : مشاركتي في مسابقة " طبق من بلادي "
    http://forum.hawahome.com/t299180.html




  2. #2
    محررة بيت حواء الصورة الرمزية om ahmed2010
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    الدولة
    مصر
    المشاركات
    4,440
    معدل تقييم المستوى
    20
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك

    * وبعدين نجهز الصينيه ندهنها سمن ونحط اول راقه .



    * ونحط شويه من السائل اللي عملناه " اللبن والسمن والمرقه " .



    * ونكمل 3 راقات كمان وبين كل راقه والتانيه نحط سائل وبعدين بعد الراقه الرابع نحط اللحمه المعصجه .



    * وبعدين الراقه اللي بعد اللحمه انا مش حطيت راقه كامله انا حطيت اللي قصيته من الرقاق " صدقيني مش هيبان كله هيلزق في بعضه بعد كده " .

    وكملي باقي الراقات التانيه لحد ما تخلصي كمية الرقاق اللي عندك وطبعا بين كل راقه سائل واخر راقه حطي كل مقدار السائل اللي متبقي .
    وبكده هيبقي عندك 8 راقات مش 7 " باضافة الرقاق المقطع في النصف " .



    * دخلي الصينيه الفرن لحد ما تتحمر من تحت وبعدين حطيها في الشوايه علشان الوش يتحمر .


    * وبعد ما يطلع من الفرن غطية شويه بصينيه تانيه علشان يفضل طري .




    * ويقدم بالف هنا وشفا 000





    * طبعا احنا عندنا في مصر دايما بنعمل الرقاق مع المحشي .



    شوفوا مع جوه شكله ازاي .



    اتفضلوا معانا 000





    الف هنا وشفا علي قلوبكم الحلوة
    ارجو ان تكون طريقتي عجبتكوا

    تقبلوا احترامي وتقديري
    اختكم // أم أحمــــــد



  3. #3
    مشرفة ركن الإبداع والتجارب الصورة الرمزية المحبة للجنة
    تاريخ التسجيل
    Apr 2007
    الدولة
    في مملكتي بين احبابي وذكرياتي
    المشاركات
    13,550
    معدل تقييم المستوى
    104
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك

    الاوسمة

    ماااااااااااااااااااشاااء الله

    طبق رااااااائع الله يعطيك العافية



  4. #4
    إدارية ومراقبة عامة على أركان الطبخ الصورة الرمزية لؤلؤة2005
    تاريخ التسجيل
    Jun 2009
    الدولة
    في بيت حواء
    المشاركات
    16,255
    معدل تقييم المستوى
    10
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك

    الاوسمة

    ما شاء الله تبارك الله
    الاطباق لي لوحدي يا سعادتي
    ما شاء الله الطريقة واضحة تسلم ايديك الحلوة وربي يعطيك العافية
    موفقة ان شاء الله غاليتي


صفحة 1 من 17 123411 ... الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. صينية المكرونه باللحمه المفرومه{مكرونة الماما}
    بواسطة ملكه البيت في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 16
    آخر مشاركة: 23-10-2010, 11:04 PM
  2. صفائح باللحمه المفرومه....خطوات مصوره
    بواسطة ام دينا في المنتدى المعجنات والسندويشات
    مشاركات: 15
    آخر مشاركة: 28-04-2010, 10:49 PM
  3. جلاش باللحمه المفرومه ( طريقه تقديم مختلفه )
    بواسطة yamy في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 39
    آخر مشاركة: 18-04-2010, 02:38 PM
  4. صينيه الرقاااااااق باللحمه المفرومه ( للعيد)
    بواسطة نيسو100 في المنتدى المطبخ
    مشاركات: 11
    آخر مشاركة: 24-11-2009, 01:33 PM
  5. المسقعه باللحمه المفرومه والجبنه الرومي
    بواسطة maha said في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 3
    آخر مشاركة: 30-07-2009, 01:36 AM

مواقع النشر

مواقع النشر

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  
 


أقسام بيت حواء

هيا واشتركي معنا  في مجموعة بيت حواء النسائية

البريد الإلكتروني:
زيارة هذه المجموعة


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168