طريقة عمل المسقعة بالحمة المفرومة
غرف طعام روعة وظائف شاغرة
حواء
فيسبوك بيت حواء تويتر بيت حواء قوقل بلس بيت حواء يوتيوب بيت حواء انستقرام بيت حواء PIN:75cf5e85


بحث في مواقع بيت حواء
شبكة بيت حواء   |   مطبخ حواء   |   مكتبة حواء   |   جمال حواء   |   الطب النبوي   |   بيتك   |   ألبوم الصور   |   الفتاوى الجامعة


موسوعة التفسير
عقد الجمال
مطبخ حواء

المنتديات مركز التحميل مشاركات اليوم المشاركات الجديدة أعلن معنا البحث التسجيل

دورة للتعريف بالقضية الفلسطينية •.♥.• قصص رمضانية •.♥.• مسابقة رمضان الكبرى للمطبخ مسابقة رمضان اليومية
جديد مواضيع القسم

طريقة عمل المسقعة بالحمة المفرومة

طريقة عمل المسقعة باللحمة المفرومه أول حاجة المقادير كيلو ونص بدنجان والفلفل رومي كبير هات منه نص كمان وبطاطس وطماطم هات مـ الإتنين كيلو وتفاصل في البياع مش

صفحة 1 من 3 123 الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 4 من 10

  1. #1
    نجمة بيت حواء الصورة الرمزية احلاهم وهتحداهم
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    المشاركات
    520
    معدل تقييم المستوى
    5
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك

    طريقة عمل المسقعة بالحمة المفرومة

    غرف طعام روعة

    ديكور غرفة طعامك تزيد روعة أطباقك

    شاهدي معنا أروع وأفخم ديكورات غرف الطعام

    ديكورات طعام


    طريقة عمل المسقعة باللحمة المفرومه


    أول حاجة المقادير
    كيلو ونص بدنجان
    والفلفل رومي كبير
    هات منه نص كمان

    وبطاطس وطماطم
    هات مـ الإتنين كيلو
    وتفاصل في البياع
    مش علطول تديلو

    وتجيبلك كيلو بصل
    وما تنساش راس الثوم
    ملح وشطة وفلفل
    غير نص كمان مفروم

    هتقطع في بدنجان
    وتخلي دوايره تخينه
    وتملحه برضه عشان
    بيخلي الزيت بنزينه

    ونسيبه يصفي الميه
    بعدين تقليه في الزيت
    والفلفله زي ما هيه
    وإقليها برضه يا ريت

    وبطاطس تقليها
    مقطوعة مكعبات
    بس إوعى تزيد فيها
    وكفاية 3 حبات

    هتجيب لي خمس بصلات
    بعدين هتقطعه
    وياريت لو كان حلقات
    وفي الطاسه تدلعه

    هنجيب بقه ييجي راس ثوم
    وبسرعة تفصصه
    بس إوعى يجيلك نوم
    وتنسى تهرسه

    وأما البصلة هتصفر
    علطول هتحط الثوم
    ويدوب قبل ما تحمر
    هنضيف دوغري المفروم

    ونقلب بقه في الخلطة
    ونحط معاها توابلها
    وشوية ملح و شطة
    وأما هتستوي هنجيلها

    وتجيب بقه علبة صلصه
    وتحـــــط 6 معالق
    عاللحمة اللي كانت خالصه
    هنقلب كده لدقايق

    هتجيب كوبايتين ميه
    وتحطها كده عالحاجة
    وتضيف الخلطة التانيه
    وتملح لو محتاجة

    هتسيبها تغلي شوية
    وتقطع قوطة شرايح
    بعدين حطها في صينيه
    والقوطة فوقيها يا فالح

    وتدخلها على الفرن
    وياريت تحت الشوايه
    وأما الوش هيحمر
    هتلاقي صينيه حكايه

    نزلها وكل وإدعيلي
    وإستنى الطبخه التانيه
    وإياك تنسى تخليلي
    علشان الجاي ملوخية



    إنتظروني في الأكلات القادمة


    اذا اعجبك الموضوع و اردت نشره في المنتديات الاخرى فاستخدمي هذا الرابط:
    طريقة عمل المسقعة بالحمة المفرومة
    http://forum.hawahome.com/t310871.html




  2. #2
    مشرفة سابقة محررة مبدعة الصورة الرمزية ام يوسف 74
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    الدولة
    هناااااااااااك
    المشاركات
    12,407
    معدل تقييم المستوى
    57
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك

    مشكووووووره والله يعطيك الف عافيه



  3. #3
    كوكب الشبكة الصورة الرمزية أم صالح*
    تاريخ التسجيل
    Jul 2010
    المشاركات
    1,405
    معدل تقييم المستوى
    7
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك

    ماشاء الله باااين عليه حلووو ...

    تسلمييييين ...



  4. #4
    عضوة قمة الصورة الرمزية فله ستار
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    الدولة
    الدمام
    المشاركات
    163
    معدل تقييم المستوى
    5
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك

    يعطيكى العافيه مصقعه باذنجان ولااحلى


صفحة 1 من 3 123 الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. ^_^المسقعة...بطريقتي^_^لااااااااااااتفوتكم
    بواسطة romya في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 38
    آخر مشاركة: 25-11-2010, 02:07 PM
  2. تطبيقى لبيتزا المكرونة بس بالحمة المفرومة وكمان بالصور
    بواسطة مكرونة في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 37
    آخر مشاركة: 02-07-2010, 02:53 PM
  3. طريقة عمل السمبوسل بالحمة
    بواسطة سمر 55 في المنتدى المعجنات والسندويشات
    مشاركات: 11
    آخر مشاركة: 23-09-2008, 12:53 PM
  4. المسقعة المصرية على الطريقة الأمريكية
    بواسطة dada200412 في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 5
    آخر مشاركة: 26-03-2008, 08:51 PM
  5. سؤال عن المصقعة
    بواسطة _فراشة_ في المنتدى المطبخ
    مشاركات: 3
    آخر مشاركة: 06-11-2006, 10:39 AM

مواقع النشر

مواقع النشر

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  
 


أقسام بيت حواء

هيا واشتركي معنا  في مجموعة بيت حواء النسائية

البريد الإلكتروني:
زيارة هذه المجموعة


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168