طريقة عمل المسقعة بالحمة المفرومة
حواء
فيسبوك بيت حواء تويتر بيت حواء قوقل بلس بيت حواء يوتيوب بيت حواء انستقرام بيت حواء PIN:75cf5e85
BBM:75cf5e85


بحث في مواقع بيت حواء
شبكة بيت حواء   |   مطبخ حواء   |   مكتبة حواء   |   جمال حواء   |   الطب النبوي   |   بيتك   |   ألبوم الصور   |   الفتاوى الجامعة


مطبخ حواء نتيجة مسابقة ربيع المطبخ 1435....تهانينا
المنتديات مركز التحميل مشاركات اليوم المشاركات الجديدة أعلن معنا البحث التسجيل

لحظة لا ترميها,,تعالي وجدديها دورة تصمــيم ثيمــات الـحفلات نتائج الشهر الثالث كاملة من مسابقة البحث والتصحيح دورة إحتراف الفيس بوك مسابقة (القلم المبدع للشعر والخواطر) جوائز قيمة بانتظاركم التسجيل في دورة برنامج PhotoScape
جديد مواضيع القسم
صفحة 1 من 2 12 الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 9 من 10

  1. #1
    نجمة بيت حواء الصورة الرمزية احلاهم وهتحداهم
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    المشاركات
    520
    معدل تقييم المستوى
    5
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك

    طريقة عمل المسقعة بالحمة المفرومة




    طريقة عمل المسقعة باللحمة المفرومه


    أول حاجة المقادير
    كيلو ونص بدنجان
    والفلفل رومي كبير
    هات منه نص كمان

    وبطاطس وطماطم
    هات مـ الإتنين كيلو
    وتفاصل في البياع
    مش علطول تديلو

    وتجيبلك كيلو بصل
    وما تنساش راس الثوم
    ملح وشطة وفلفل
    غير نص كمان مفروم

    هتقطع في بدنجان
    وتخلي دوايره تخينه
    وتملحه برضه عشان
    بيخلي الزيت بنزينه

    ونسيبه يصفي الميه
    بعدين تقليه في الزيت
    والفلفله زي ما هيه
    وإقليها برضه يا ريت

    وبطاطس تقليها
    مقطوعة مكعبات
    بس إوعى تزيد فيها
    وكفاية 3 حبات

    هتجيب لي خمس بصلات
    بعدين هتقطعه
    وياريت لو كان حلقات
    وفي الطاسه تدلعه

    هنجيب بقه ييجي راس ثوم
    وبسرعة تفصصه
    بس إوعى يجيلك نوم
    وتنسى تهرسه

    وأما البصلة هتصفر
    علطول هتحط الثوم
    ويدوب قبل ما تحمر
    هنضيف دوغري المفروم

    ونقلب بقه في الخلطة
    ونحط معاها توابلها
    وشوية ملح و شطة
    وأما هتستوي هنجيلها

    وتجيب بقه علبة صلصه
    وتحـــــط 6 معالق
    عاللحمة اللي كانت خالصه
    هنقلب كده لدقايق

    هتجيب كوبايتين ميه
    وتحطها كده عالحاجة
    وتضيف الخلطة التانيه
    وتملح لو محتاجة

    هتسيبها تغلي شوية
    وتقطع قوطة شرايح
    بعدين حطها في صينيه
    والقوطة فوقيها يا فالح

    وتدخلها على الفرن
    وياريت تحت الشوايه
    وأما الوش هيحمر
    هتلاقي صينيه حكايه

    نزلها وكل وإدعيلي
    وإستنى الطبخه التانيه
    وإياك تنسى تخليلي
    علشان الجاي ملوخية



    إنتظروني في الأكلات القادمة

    اذا اعجبك الموضوع و اردت نشره في المنتديات الاخرى فاستخدمي هذا الرابط:
    طريقة عمل المسقعة بالحمة المفرومة
    http://forum.hawahome.com/t310871.html





    إذا وجدتي إعلانا مخالفا فضلا اضغطي هنا


  2. #2
    مشرفة سابقة محررة مبدعة الصورة الرمزية ام يوسف 74
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    الدولة
    هناااااااااااك
    المشاركات
    12,379
    معدل تقييم المستوى
    57
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك




    مشكووووووره والله يعطيك الف عافيه

    "وبشر الصابرين الذين اذا اصابتهم مصيبة
    قالوا انا لله وانا اليه راجعون "
    اللهم اكتبني من الصابرين واجعلني راضية
    بقضائك ووثبتني علي الرضاء كل الرضاء
    بما اصابني واحسن خاتمتي يا ارحم الراحمين
    "لا اله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين"


  3. #3


  4. #4
    عضوة قمة الصورة الرمزية فله ستار
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    الدولة
    الدمام
    المشاركات
    163
    معدل تقييم المستوى
    5
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك




    يعطيكى العافيه مصقعه باذنجان ولااحلى



  5. #5
    كوكب الشبكة الصورة الرمزية عشق الكابوتشينو
    تاريخ التسجيل
    May 2010
    المشاركات
    1,998
    معدل تقييم المستوى
    5
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك




    الله يعطيكي العافية غلاتي
    ولا يحرمنا من أكلاتك الطيبة
    تقبلي مروراتي وتحياتي

    آخر مواضيع عشق الكابوتشينو :



  6. #6


  7. #7


  8. #8
    عضوة جديدة
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    المشاركات
    43
    معدل تقييم المستوى
    5
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك




    ايه شكرا...
    يعطيك العافية..

    آخر مواضيع LOVER KSA :



    • #9

    صفحة 1 من 2 12 الأخيرةالأخيرة

    المواضيع المتشابهه

    1. ^_^المسقعة...بطريقتي^_^لااااااااااااتفوتكم
      بواسطة romya في المنتدى الأطباق الرئيسية
      مشاركات: 38
      آخر مشاركة: 25-11-2010, 02:07 PM
    2. تطبيقى لبيتزا المكرونة بس بالحمة المفرومة وكمان بالصور
      بواسطة مكرونة في المنتدى الأطباق الرئيسية
      مشاركات: 37
      آخر مشاركة: 02-07-2010, 02:53 PM
    3. طريقة عمل السمبوسل بالحمة
      بواسطة سمر 55 في المنتدى المعجنات والسندويشات
      مشاركات: 11
      آخر مشاركة: 23-09-2008, 12:53 PM
    4. المسقعة المصرية على الطريقة الأمريكية
      بواسطة dada200412 في المنتدى الأطباق الرئيسية
      مشاركات: 5
      آخر مشاركة: 26-03-2008, 08:51 PM
    5. سؤال عن المصقعة
      بواسطة _فراشة_ في المنتدى المطبخ
      مشاركات: 3
      آخر مشاركة: 06-11-2006, 10:39 AM

    مواقع النشر

    مواقع النشر

    ضوابط المشاركة

    • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
    • لا تستطيع الرد على المواضيع
    • لا تستطيع إرفاق ملفات
    • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
    •  
     


    إذا وجدتي إعلانا مخالفا فضلا اضغطي هنا
    أقسام بيت حواء

    هيا واشتركي معنا  في مجموعة بيت حواء النسائية

    البريد الإلكتروني:
    زيارة هذه المجموعة

    نسخة الجوال

    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168