منتديات  بيت حواء - Powered by vBulletin


الرقاق بالحمة المفرومة على طريقتى بالصور

طريقة عمل بالصور، (الاممة) المقادير: -12 قطعه رقاق. -1كيلو لحمه مفروم احمر. -2بصله متوسطه مفرومه جيدا. -ملح وفلفل اسمر حسب المذاق (2ملعه ملح صغيره,1ملعقه فلفل اسمر صغنونه برده). -1ملعقه

  1. #1
    نجمة بيت حواء الصورة الرمزية احلاهم وهتحداهم
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    المشاركات
    520
    معدل تقييم المستوى
    7

    الرقاق بالحمة المفرومة على طريقتى بالصور

    <A title="طريقة عمل الرقاق باللحمه المفرومه بالصور" style="TEXT-DECORATION: none" href="http://www.tran33m.com/vb/t7140.html">طريقة عمل الرقاق باللحمه المفرومه بالصور

    طريقة عمل الرقاق باللحمه المفرومه بالصور،
    (الاممة)

    الرقاق بالحمة المفرومة طريقتى بالصور 2030891607527346891.

    المقادير:
    -12 قطعه رقاق.
    -1كيلو لحمه مفروم احمر.
    -2بصله متوسطه مفرومه جيدا.
    -ملح وفلفل اسمر حسب المذاق (2ملعه ملح صغيره,1ملعقه فلفل اسمر صغنونه برده).
    -1ملعقه سمن بلدي او زبده صفراء كبيره +3ملعق زيت زره او عباد الشمس.
    -1 ليتر شوربه ساخنه اي نوع شوربه.
    >>>>صنيه مستديره لعمل الرقاق.

    الطريقه بئي ايييييييه:
    -الاول نعمل اللحمه المفرومه تتعصج وهقول ازاي نجيب البصله المفرومه تتزلها علي ملعقه سمن بلدي كبيره حتي تصبح لونها اصفر دهبي كده ماشي ونجيب كيلو اللحمه ونعد نقلب فيها ونحط الملح والفلفل معاها وبعدين ايه بئي يا حلوين نسيبها لحد متسوتي بتاع ربع ساعه بس .

    --نجيب الصينية اللي هانعمل فيها الرقاق وندهنها بالسمن
    -نسخن نوع الشوربه الموجود عندنا
    -نمسك الرقاق و نغطس أول واحد في الشوربه من غير ما تلين و نحطها في الصينية و ندهنها بالسمنة أو نقطع عليها قطع صغيرة من الزبدة و بعدين نعمل طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة حوالي 6طبقات و نفرد فوقه طبقة من اللحم المعصج و بعدين نحط فوقه طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة ( نسقيه بالمرقة و نحطه و بعدين ندهنه بالسمنة) لحد ما نعمل برده 6 طبقات و ندهن الوش بالسمنة جيدا
    -ندخله فرن متوسط الحرارة لحد ما يبقى دهبي
    بالهنا ؤالشفا



    hgvrhr fhgplm hgltv,lm ugn 'vdrjn fhgw,v


  2. #2
    كوكب الشبكة الصورة الرمزية وحده طفشانه
    تاريخ التسجيل
    Apr 2010
    المشاركات
    1,604
    معدل تقييم المستوى
    8
    اممممممممممممممم

    تسلم ايدك ياعسوله

    طبق شهي

  3. #3
    كوكب الشبكة الصورة الرمزية أم صالح*
    تاريخ التسجيل
    Jul 2010
    المشاركات
    1,405
    معدل تقييم المستوى
    9
    تسلم إيديكي ... مشكوووووره يا قلبي

  4. #4
    كوكب الشبكة الصورة الرمزية عشق الكابوتشينو
    تاريخ التسجيل
    May 2010
    المشاركات
    1,998
    معدل تقييم المستوى
    8
    واااااو ابداع يالغالية
    مشكورة يا عسل
    تقبلي مروراتي وتحياتي

المواضيع المتشابهه

  1. خبز الرقاق الساده و بالمنشاوة (المهياوة)والبيض والجبن وأكيد بالصور
    بواسطة brown coffee في المنتدى المعجنات والسندويشات
    مشاركات: 34
    آخر مشاركة: 17-03-2012, 08:26 PM
  2. طريقة عمل المسقعة بالحمة المفرومة
    بواسطة احلاهم وهتحداهم في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 9
    آخر مشاركة: 20-07-2010, 02:16 PM
  3. تطبيقى لبيتزا المكرونة بس بالحمة المفرومة وكمان بالصور
    بواسطة مكرونة في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 37
    آخر مشاركة: 02-07-2010, 02:53 PM
  4. |:،X,:| طبختي الشهية بطاطا باللحمة المفرومة الرائعة بالصور |:،X,:|
    بواسطة أرزة لبنـــان في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 50
    آخر مشاركة: 20-06-2009, 01:41 PM
  5. سمبوسة الرقاق بحشوة الدجاج والجزر ( بالصور )
    بواسطة نزف المحاني في المنتدى المعجنات والسندويشات
    مشاركات: 52
    آخر مشاركة: 20-09-2007, 11:39 PM

مواقع النشر

مواقع النشر

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  

تسجيل الدخول