[gdwl]
سبيط مقلى بالخطوات المصورة
طبعا بنجيب السبيط بعد ماتتأكد انه نضيف ومغسول كويس
بنقطعه حلقات رفيعة زى اللى فى الصورة
مقاديير التتبيلة
6 فصوص توم كبار
عصير ليمونتين كبار
ملح + كمون + كارى
2 ملعقة كبيرة زبادى
بصلة متوسطة
حطيهم كلهم فى المفرمة وافرمى
ده شكل التتبيلة بعد الفرم
اخلطى السبيط مع التتبيلة وانقعيه لمدة ساعتين على لاقل قبل القلى
لتغليف السبيط
نحتاج خليط من الدقيق والبقسماط المطحون
بنسبة مقدارين دقيق الى مقدار بقسماط
غطى السبيط بخليط الدقيق
ضعى الزيت على النار
واتركيه حتى يسخن جدا
ابدئى فى قلي السبيط
حتى يتحول لونه الى اللون الدهبي ثم انشليه من الزيت
[/gdwl]
مواقع النشر