[frame="7 10"]
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
المحاشى:
الطريقة بالتفصيل على هذا الرابط:
http://forum.hawahome.com/t356074.html
بانيه الدجاج:
**نغسل الدجاج جيدا ونتبله ب :
بصل وثوم وملح وفلفل وكارى وشطة وبابريكا وصويا صوص (او خل او دبس رمان حسب المزاج) وقليل جدا من الزيت ونتركه فى التتبيلة ساعتين على الاقل (وكلما زاد كان افضل) مع التقليب المستمر كل ساعة
**نرفع الدجاج من التتبيلة ونغمسه فى بيض مخفوق مع ملح وفلفل وبابريكا
**نضعه فى خليط بقسماط مطحون مع ملح وفلفل وبابريكا وشطة وزعتر جاف كتير (بيعطى نكهة تجنن)
**نضعه فى الثلاجة على الاقل ربع ساعة ليتماسك
**يقلى فى زيت غزير ساخن حتى يحمر ويرفع على ورق مطبخ
**يقدم مع شيبسى وسلطة طحينة وسلطة خضراء
وبالهنا والشفااااااااااااااا
[/frame]
مواقع النشر