صينية رقاق باللحمة المفرومة من مطبخى بالصور
صفحة 1 من 6 1234 ... الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 4 من 21

الموضوع: صينية رقاق باللحمة المفرومة من مطبخى بالصور

  1. #1
    عضو محجوب
    تاريخ التسجيل
    Feb 2012
    المشاركات
    141
    معدل تقييم المستوى
    0

    جهد ملموس صينية رقاق باللحمة المفرومة من مطبخى بالصور

    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
    المكونات
    10 وحدات رقاق
    نص كيلو لحمة مفرومة معصجة
    سمنة او زبدة
    شوربة لحمة او فراخ
    الطريقة
    هندهن الصينية سمنه
    وطبعا الشوربة هتكون مغليه
    هنحط شوربة على الرقاق بس اول واحدة فى الصينية مش هتحطى عليها شوربة ونحطها فى الصينية وبعد كده ندهنها سمنه
    وهكذا لغاية ماخلصت 5 وحدات رقاق
    بعد كده حطيت اللحمة المفرومة
    وحطيت عليهم الرقاق بالتدريج
    وبردو كل واحدة تحطى عليها شوربة ولما تحطيها فى الصينية تدهنيها سمنه
    لغاية ماتوصلى لاخر واحدة اللى هى وش الصينية بعد ماتحطيها تحطى عليها مغرفتين شوربة
    وتحاولى تنيمى الرقاق بايدك عشان تبقى متماسكة وتدخليها الفرن على حرارة متوسطة
    لما وشها يحمر تطفى عليها
    هتاخد حوالى نص ساعة او اقل
    هسيبكم مع الصور بالترتيب


    ده والرقاق بيتحط عليه شوربة يعنى بنحطله شوربة بره الصينية














  2. #2
    محررة بيت حواء الصورة الرمزية -هدى-
    تاريخ التسجيل
    Nov 2007
    الدولة
    السعودية
    المشاركات
    2,079
    معدل تقييم المستوى
    49
    ياسلام الرقاق باللحمة المفرومة عجبني جداً

    لك جزيل الشكر على طرح الطريقة المصورة

    يعطيك العافية.
    (اللهم أتمم شفاء ابنتي وحبيبة قلبي واشفها

    شفاءً لا يغادر سقماً اللهم آمين يارب العالمين)








  3. #3
    المشرفة العامة محررة مبدعة الصورة الرمزية قلب راض
    تاريخ التسجيل
    Feb 2009
    الدولة
    مع الراحلين بقلبي.
    المشاركات
    23,351
    معدل تقييم المستوى
    169
    رائع جدا الطبق هذا يحبه الكبار والصغار
    ربنا يبارك فيك


    اللهم صلِّ على محمّد وعلى آل محمّد كما صلّيت على إبراهيم وعلى آل إبراهيم, إنّك حميد مجيد،
    اللهم بارك على محمّد وعلى آل محمّد كما باركت على إبراهيم وعلى آل إبراهيم, إنك حميد مجيد.
    .




  4. #4
    مشرفة سابقة محررة مبدعة الصورة الرمزية Shimaa Radwan
    تاريخ التسجيل
    Jan 2010
    الدولة
    canada
    المشاركات
    6,711
    معدل تقييم المستوى
    98
    رووووووووووووووووعة

    يا قمر ما شاء الله تبارك الله

    تسلم ايدك الحلوة

صفحة 1 من 6 1234 ... الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. مشاركات: 30
    آخر مشاركة: 19-10-2017, 01:08 PM
  2. رقاق باللحمة المفرومة بالخطوات (مشاركتي بمسابقة فطورنا شهي)
    بواسطة وصفات غادة في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 16
    آخر مشاركة: 15-10-2012, 10:45 AM
  3. |:،X,:| طبختي الشهية بطاطا باللحمة المفرومة الرائعة بالصور |:،X,:|
    بواسطة أرزة لبنـــان في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 50
    آخر مشاركة: 20-06-2009, 01:41 PM
  4. صينية مكعبات البطاطس باللحمة المفرومة من مطبخي .. عشااء ولا أسرع منه ^_^
    بواسطة " أم عبدالله " في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 31
    آخر مشاركة: 02-09-2008, 09:45 AM
  5. صينية رقائق باللحمة المفرومة والجبنة الموتزاريلا
    بواسطة هناي في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 14
    آخر مشاركة: 29-08-2007, 12:41 AM

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

مواقع النشر

مواقع النشر

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  

أهم المواضيع

المطبخ

من مواقعنا

صفحاتنا الاجتماعية

المنتديات

ازياء | العناية بالبشرة | رجيم | فساتين زفاف 2017 | سوق نسائي | طريقة عمل البيتزا | غرف نوم 2017 | ازياء محجبات | العناية بالشعر | انقاص الوزن | فساتين سهرة | اجهزة منزلية | غرف نوم اطفال | صور ورد | ازياء اطفال | شتاء | زيادة الوزن | جمالك | كروشيه | رسائل حب 2017 | صور مساء الخير | رسائل مساء الخير | لانجري | تمارين | وظائف نسائية | اكسسوارات | جمعة مباركة | مكياج | تسريحات | عروس | تفسير الاحلام | مطبخ | رسائل صباح الخير | صور صباح الخير | اسماء بنات | اسماء اولاد | اتيكيت | اشغال يدوية | الحياة الزوجية | العناية بالطفل | الحمل والولادة | ديكورات | صور حب | طريقة عمل القرصان | طريقة عمل الكريب | طريقة عمل المندي |