لمكونات2 كوب صدور فراخ مفرومة بهارات مشكلة حسب الرغبة حزمة بقدونس مفروم 2 ثمرة جزر مفروم بصلة صغيرة مفرومة فص ثوم مهروس ملعقة ملح صغيرة ملعقة كبيرة زيت 2 بيضة طريقة التحضير1- اخلطي الجزر والبصل والبقدونس مع بعضهم كويس جدا، وضيفي عليهم البيض والملح والبهارات والفراخ والثوم، واخلطيهم كويس لحد ما يكونوا عجينة متماسكة شوية.2- شكلي العجينة على شكل أقراص، وحطيهم في صينية مدهونة بالزيت، ودخليها الفرن على درجة حرارة 180، وسيبيها لمدة 45 دقيقة.3- هاتي العيش أو التوست اللي هتعملي فيه الساندويتشات، وحطي فيه البرجر، وممكن تضيفي عليه كاتشب أو مايونيز أو مستردة على حسب رغبتك.. وبالهنا والشفا.