مساء الخيرعلى الحلوين لى الموجودين
النهاردة بضع مشاركة تشجيعية
من ضحيتنا هذا العيد وهى مشاركه بسيطه ( ممبار - كوارع - كرشة بالحمص - عكاوى - )
ولاكله دى بصراحه بعشقها وتعتبر اكله شعبية ومصرين اغلبهم بيحبوها
طبعا عندى الممبار متنظف زى الفل
والكرشه بردو متنظفه ومسلوقه وبعدين بقطعه
والعكاوى( ذيل العجل) زى مانتو شايفين
وهنا صورة الضحية لى خدت منها الممبار والكوارع
هبدا بعمل صلصه الممبار بصله وزيت هصفر البصله
هضيف عليها الطماطم المعصورة وهتركها تتسبك
وبعد ما تتسبك الطماطم بجهز الحضراء وهى بقدونس وكسبرة وشبت واحده طماطم مقطعه صغير مع قرن فلفل حار
وهضف الصلصه
وطبعا هقلب كويس وطبعا هحط التوابل وهى فلفل اسود - كمون - شطة - وملح
وهنا بعد ما حشيت الممبار
عندى حله على نار فيها الماء بتغلى بحط فيها والورق لورى - حبهان - بصلة - وفلفل اسود - ملح
بحطا فيها الممبار
وهنا الممبار بعد ماستواء
الممبار بعد التحمير
وهنا عن قرب
تابع الاحد يرد
مواقع النشر