(( البصارة )) المصريه بالصور....تعالى ذوقى..تهبل

أكله شعبيه مصريه...لذيذة و شهيه و مغذيه و مش أى ست تعرف تعملها تجربوا معى من باب التجديد.........؟؟؟ أتفضلوا.........الطبق من صنع أيديى

صفحة 1 من 5 1234 ... الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 4 من 20

الموضوع: (( البصارة )) المصريه بالصور....تعالى ذوقى..تهبل

  1. #1
    كوكب الشبكة الصورة الرمزية عاشقة الجنة7
    تاريخ التسجيل
    Dec 2006
    الدولة
    مصر _ القاهرة
    المشاركات
    1,752
    معدل تقييم المستوى
    11

    fqss (( البصارة )) المصريه بالصور....تعالى ذوقى..تهبل Facebook Twitter whatsapp انشر الموضوع فى :

    البصارة المصريه بالصور....تعالى ذوقى..تهبل 1172132922.bmp


    [align=right]أكله شعبيه مصريه...لذيذة و شهيه و مغذيه و مش أى ست تعرف تعملها

    تجربوا معى من باب التجديد.........؟؟؟

    أتفضلوا.........الطبق من صنع أيديى


    المقادير

    نصف كيلو فول مدشوش

    2 حزمة بقدونس

    2 حزمة كزبره خضراء

    2 حزمة شبت

    4 بصلات خضراء ( البصل الأخضر الطويل )

    ملعقه كبيرة خل

    ثوم مفروم........و 6 فصوص ثوم سليم

    بصله كبيره مقطعه قطع كبيرة

    كزبرة جافه مطحونة ( من التوابل عند العطار )

    ملح و فلفل و كمون مطحون

    زيت دوار الشمس للتقليه


    الطريقه

    أغسلى الفول و أنقعيه فى ماء لمدة ساعة أو ساعتين
    غيرى الماء و ضعى ماء آخر و ضعيه على النار ثم أضيفى البصله الكبيرة و فصوص الثوم السليمه
    و النار تكون عالية و من وقت لآخر تقللبى
    بعد ما ينضج الفول و شكله يكون تام النضج و الماء يا دوب تكون مش ظاهرة......أضيفى الخضروات السابقة و تكون مغسوله و مقطعه (((((((( بدون أضافه ملح.)))))))))...و أتركيها حتى يقل الماء أكثر
    بعد حوالى 10 دقائق أطفى النار و أتركيها تهدأ ثم أضربيها فى الخلاط على دفعات ......
    ثم ضعيها فى أناء الطبخ و ضعيها على النار مرة أخرى مع أضافة الملح و الفلفل و (الكمون قليل) و ملعقة كبيرة خل
    تغلى قليلا لمدة 5 دقائق ثم أبعديها عن النار

    لعمل التقليه......
    أضيفى زيت فى طاسه التحمير و الثوم المفروم و البصل المفروم ( فرم خفيف شويه ) مع الكزبرة المطحونه
    و ضعيهم على النار مع التقليب حتى يصبح اللون ذهبى
    أضيفى نصف التقليه على البصارة و النصف الآخر أحتفظى به لتجميل الأطباق بعد الغرف
    ثم قللبى البصارة و أغرفيها فى أطباق التقديم لكل شخص طبق
    ثم ضعى فى منتصف الطبق على الوجه قليل من التقليه ....و بالهنا و الشفا
    [/align]
    البصارة المصريه بالصور....تعالى ذوقى..تهبل 1172133027.bmp
    نصيحه.....

    أفتحى شبابيك البيت فى اليوم اللى حتاكلوا فيه بصارة..

    .حرصا على علاقتكم الزوجيه...ههههههه



    (( hgfwhvm )) hglwvdi fhgw,v>>>>juhgn `,rn>>jifg

    التعديل الأخير تم بواسطة عاشقة الجنة7 ; 22-02-2007 الساعة 12:16 PM

  2. #2
    مستشارة سابقة لبيت حواء محررة مبدعة الصورة الرمزية هنـــد
    تاريخ التسجيل
    Sep 2003
    الدولة
    الإمارات العربية المتحدة
    المشاركات
    28,925
    معدل تقييم المستوى
    43
    ههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

    شكراً على النصيحة ههههههههههههههههه

    وألف شكر على الطبق الشهيييي

  3. #3
    كوكب الشبكة الصورة الرمزية عاشقة الجنة7
    تاريخ التسجيل
    Dec 2006
    الدولة
    مصر _ القاهرة
    المشاركات
    1,752
    معدل تقييم المستوى
    11
    *******أشكرك غاليتى هند على المرور*********

  4. #4
    مشرفة سابقة محررة مبدعة
    تاريخ التسجيل
    May 2006
    الدولة
    مصر
    المشاركات
    9,632
    معدل تقييم المستوى
    23
    هههههههههههههههههههههههههههههه



    شكرا حبيبتى عاشقه على الطبق اللذيييييييييييييييييذ




    وشكرا على النصيحه

صفحة 1 من 5 1234 ... الأخيرةالأخيرة

مواقع النشر

مواقع النشر

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •