بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير:
كوب حليب
كوب دقيق
بيضه
لحمه مفرومه معصجه وعليها جز على حسب ذوقك
صلصه مذوبه فى 5 معلق ماء
جبنه مودزريلا مع جبنه رومى
الطريقه:
نضع الحليب مع البيض مع الدقيق ونضربهم بمضرب بيض جيدا ونتركه يرتاح فى الثلاجه ربع ساعه
نجيب مقلايه وسط ونضع عليها معلقه زيت وحده ما نكترش على النار ونضع عليها حوالى ربع كوب او مغرفه كبيره من الخليط على نار وسط
ها يطلع حوالى 5 او 6 اقراص
نجيب كل قلرص ونضع فى طرفه اللحمه المفرومه من جنب واحد ونلفها
نرصها فى صانيه فرن ونضع فوقها الصلصه ثم الجبنه
ندخلهم فى الفرن تقريبا مده ثلث ساعه
وبالهنا والشفا على قلوبكم
مواقع النشر