طريقة اليوم موس كيك شمام
الطبقة الأولى
كيكة الأسفنجية
والطبقة الثانية موس شمام وهى
2 1/2 معلقة كبير جيلاتبن + 6 كبيرة معالق ماء
350 جرام شمام ( مقطع صغير ومضروب فى الخلاط )
4 معالق سكر ناعم (تزودى كمية السكر او تقليلى ده حسب الرغبة )
ونقطتين من الون الأخضر
250 جرام وايبين كريم ( كريم خفق )
الطريقة عمل موس شمام
نقطع الشمام قطع صغير ونضربه فى الخلاط وبعدين نحط عليه السكر
وبعدين نسيح الجيلاتين فى حمام مائى و نحطه على عصير الشمام ( نحط الجيلاتين و هو بارد وليس ساخن )
ونحط الويبين كريم فى المضرب ونضربه كويس و نحط علية عصير الشمام مع نقطتين من الون الأخضر ونقليبه باسكين بلاستك او معلقة خشب
ونحط الموس شمام على الكيك
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
على فكرة اللى انا عملتها دى طلعت سيحة شوية عشان قليلة فى الجيلاتين
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
مواقع النشر