السلام عليكم
كيفكم اخواتى اليوم راح اعمل لكم اكله هتاكلوا صوابعكم وراها من حلاوتها
المقادير :
نص كيلو صدور فراخ خاليه من العظم
بصله مفرومه +فلفل اسمر
عصير ليمونه
بيضه مضروبه بالشوكه عليها شويه فلفل اسمر
كيس فيجيتار الخاص بتتبيل الفراخ البانيه
شويه دقيق
زيت للتحمير
الطريقه :
نتبل الفراخ بالبصل والليمون والفلفل الاسمر ويترك فى التلاجه نص ساعه على الاقل
بعد خروجه من التلاجه نغمس قطع الدجاج فى البيض المضروب
ثم نغطيها بالدقيق ثم نغمسها فى البيض مره اخرى ثم نغطيها بالفيجيتار واللى ما عنده فيجيتار يستعمل السميط
ثم تحمر قطع الجاج فى الزيت الغزير الحار وتجمل بحلقات البطاطس وتقدم والله الهل ينهبلو عليه جربوها على ضمانتى وقولو لى رايكم
وهنا انا قدمتها مع المكرونه والسلطه الخضراء والبطاطس المحمره وسلطه الطحينه
مواقع النشر