[[align=center]size=7]طريقه عمل صنيه الكوسه بالحم من مطبخى المقادير 2كيلو كوسه / كيلو ونصف لحم عجلى اوضانى /كيلو طماطم/ 3 بصلت متوسطه / 6 قرون فلفل حار/ 2معلق ثوم مفروم ناعم/ فلفل اسود / شطه حسب رغيتك/ 10 فص هيل /ورق لاروى/ 2معلق سمن بلدى ومعلقتين زيت ذره/ مكعب ماجى بنكهه لحم / معلق صغيره كسبره ناشفه
الطريقه
******
تقطع الكوسه داوئر ثم البصل والفلفل الكل داوئر يوشح البصل والفلفل فى السمن وزيت وبعدين يضاف الكوسه وتستمرى فى التشويح ويضاف الحم القطع وثم والبهارات ولثوم المفروم تخلط الطماطم فى الخلط وتصفيها من القشور وتضاف الكوسه حتى تداخل على النضج بعد ذلك توضع فى الفرن حتى يتم النضج وتحمر الوجه
تقدم مع الارز الابيض والسلطه والجرجير وبالهنا والشفاء
عاوزه رايكم[/align] بصرحه [/size]
مواقع النشر