الأرز المعمر من الأكلات المصرية وخاصة فى ريف مصر وطريقته سهله جدا وأتمني تجربوه ويعجبكم ان شاء الله
المقادير
2 كوب أرز مصري مغسول ومنقوع
2 كوب لبن
ملح
ملعقة سمنه
رشة فلفل أسمر
قشطة للوجه
الطريقة
نغلي اللبن ونضع الأرز فى الصينيه من الأفضل تكون فخار أو المتوفر عندك
نضع على الأرز السمنه والملح والفلفل ويقلب ثم اللبن المغلي والقشطه
على الوجه
الفرن طبعا يكون ساخن بس نفتح من فوق أولا حتى يحمر الوجه ثم من تحت لما يستوي الأرز
ودا شكله وممكن تقدميه مع بطاطس محمره او صينيه بطاطس فى الفرن
مواقع النشر