[frame="7 10"]
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
المقادير:
اوراق جلاش
سمن او زبد سايح + زيت
الحشو:
*لحمة مفرومة معصجة مع بصل وفلفل اخضر وثوم وملح وفلفل وبهارات
*جبنة مثلثات +طماطم مقطعة + فلفل اخضر مقطع + زيتون اسود مقطع + زيتون اخضر مقطع + جبنة رومى مبشورة
*دجاج مخلى مقطع مشوح مع ملح وفلفل وزبدة وبهارات وفلفل اخضر (وممكن جزر مقطع وبصل اخضر)
للوجه:
حليب مخفوق مع بيض وملح وفلفل (واحيانا اضيف جبنة كاسات او كيرى او مثلثات ورومى وشيدر واضربهم فى الخلاط)
الطريقة:
**ندهن الصينية ونرص نصف كمية اوراق الجلاش مع دهن كل ورقة
**نضع اى حشوة من الحشوات الثلاث (اللحم او الدجاج او حشوة البيتزا)
**نرص باقى اوراق الجلاش مع دهن بين الطبقات
**يقطع حسب الرغبة وندهن الوجه
**يوضع فى فرن متوسط 200 م حتى يصفر قليلا
[/frame]
مواقع النشر