[frame="7 10"]
الطريقة:
**نضع قطع الدجاج والبطاطس والفلفل بالتناوب فى الأسياخ
طبعا انتو عارفين الايد الشرييييييييييرة دى لمييييييين!!!!!!
الملك الفاروق بفخامته وعظمته شغال يتسلى على البطاطس
وطبعا ولا اقدر افتح بقى
فحطيت فى بقى بطاطساية وسكت
الطيب احسن
** البيض أضفت عليه ملح وفلفل اسود وبابريكا وزعتر مطحون
ولقيت ان اسهل انى احط كل خليط فى كيس واحط السيخ فى الكيس واقلبه
**نضع الشيش فى الدقيق (مخلوط بقليل جدا من الملح والفلفل الاسود والبابريكا) ثم البيض ثم البقسماط (مخلوط بقليل من الملح والفلفل الاسود والبابريكا والزعتر الجاف بيعطى نكهة واااااو)
**نقليها فى الزيت (وممكن شويها فى الفرن او على الشواية)
**تزين وتقدم
طبعا لاحظتو الطماطم الشيرى ههههههههه (اصل احنا اى حاجة نجيب قفص علطووووول هاغرقكم ههههه)
وبالهنا والشفااااااااااااااا
كان عندى ضيوف ما عرفتش اصور كتيييييييييييييير
[/frame]
رووووووووووووووووووووووووعة يا سمسمة يا عسل الف هنا وشفا على روءا حبيبى ربنا يبارك فيه ويحميه هو واخواته وانا طبعا الطبق كله من نصيبى لحقت اخده قبل لولو هههههههههههه
تسلم ايديك سمسمة
وربنا يخلي الملك فاروق ويخلص كل البطاطس
هنا وعافية عليكم ياقلبي
وفي انتظار المزيد من الطماطم الشيري
احلى تقييم لعيونك انت فاروق
هالحق الطبق قبل شوشو
ويضاف لملف البطاطس .
ازرع جميلآ ولو في غير موضعه
فلن يضيع جميلآ اينما زُرع
ان الجميل ولو طال الزمان به
فليس يحصدهُ الا الذي زرع
أهم المواضيع |
المطبخ |
من مواقعناصفحاتنا الاجتماعية |
المنتديات |
مواقع النشر