بسم الله الرحمن الرحيم
اليكم احلى وصفه للفراخ
المقادير
فرخه مقطعه اربعه ونخليها من العضم
ربع كيلو لحمه مفرومه معصجه
3ملاعق بسله + 2ملعقه جزر مقطع مكعبات فى حجم البسله مسلوقين
ورق الومنيوم (ورق قصدير )
لتتبيل الفراخ بصل مفروم ناعم جدا وملح وفلفل
الطريقه
تتبل الفراخ بالبصل لمدة ساعتين وبعدها نخفف البصل من عليها نحضر كل قطعه من الفراخ ونضعها على ورقة الومنيوم ونضع عليها ملعقه صغيرة لحم مفروم وملعقه من البسله والجزر ونلفها بالورق ونعمل فيونكا من طرف الورق ونرص الفيونكات فى صنيه وتوضع فى الفرن لمدة ساعه بالظبط وعند التقديم نقطع الفيونكه من النصف ونتركها ملتصقه من ناحيه حتى يتبين الالوان الجميله من الفراخ واللحمه والخضار وبالهنا والشفا ويارب تحوز على اعجابكم
مواقع النشر