[align=center]بصراحة كنت زهقانة من الكبدة المشوية والكبدة الاسكندرانى ومكنتش عارفة اعمل ايه بعدين قلت اخترع شوية وربنا يستر!!!!!!!!!!!! بس بجد الحمد لله طلعت حلوة وعجبت زوجى واولادى وكانوا بيحسبوها لحمة ههههههههههههههه
ضحكت عليهم..........
ودى صورتها..............
والطريقة ان شاء الله تكون سهلة
المكونات
كبدة شرائح- بصلة مفرومة - ثوم 4 فصوص مفروم - فلفل أخضر مكعبات - ملح - فلفل اسود- كمون - شطة- 2ملعقة خل - زيت - 2ليمونة.
الطريقة
نتبل الكبدة بالملح والفلفل الاسود والكمون والشطة والخل والزيت وتوضع فى الثلاجة لمدة ساعة أو اكثر.
نحضر مقلاة ونضع فيها قليل من الزيت ثم نضع الثوم وقبل ان يحمر نضع البصلة المفرومة لما تذبل نضع الفلفل الاخضر ثم نضع عصير الليمون وربع كوب من الماء وتتبل.
بعد ان تغلى حوالى 5 دقائق نرفعها من على النار.
نأتى بمقلاة ونضعها على النار ثم نخرج الكبدة من الخلطة ونحمرها فى المقلاة وعندما تدخل فى السوا نضع خلطة الثوم والبصل اللى عملناهاتغلى شوية علشان تاخد الطعم ونقفل عليها
وبالهنا والشفا ان شاء الله تجربوها وتعجبكم.[/align]
مواقع النشر