مرحبا
عملت كبة البرغل بس مع البطاطس منها انها اقتصادية واسرع ولا راح تحتاج
مفرمة اللحم
طلع شكلها وطعمها زي الكبة باللحمة العادية.
زوجي يقولي ليكون امك مرت عليكي واشترتها من السوق .
http://forum.hawahome.com/nupload/280640_1312826916.gif
http://forum.hawahome.com/nupload/280640_1312836532.gif
http://forum.hawahome.com/nupload/280640_1312836585.gif
http://forum.hawahome.com/nupload/280640_1312836635.gif
http://forum.hawahome.com/nupload/280640_1312836700.gif
http://forum.hawahome.com/nupload/280640_1312836748.gif
http://forum.hawahome.com/nupload/280640_1312827057.gif
* هذه الحشوة انا اعملها للسنبوسة البف واعمل كمية واتركها في مطبقية في الفريزل
اي اكله تحتاج لحم استخدم منها واضيف لها مكونات الطبق .