حبيب قلبيA
17-10-2009, 03:22 AM
المكونات:
كاسين سميد
كاس جو هند
نص كاس زبدة
علبه ونص قشطة
نفس علبة القشطة زبادى(انا استخدمت زبادى نكهة فانيليا)
نص كوب ال 3/4 الكوب سكر حسب الرغبة
بيضة
ربع ملعقة بيكنج بودر
نص علبه القشطة حليب
ماء ورد وفانيليا للنكهة وممكن نستخدم بشر برتقال او ليمون تطلع روعة
الطريقة:
نخلط المقادير مع بعض كلها وتكون البسبوسه وسط مش جارية او ماسكة كثير وبعدين نوزعها على 3 اشكال مختلفة
هنا نحطها فى قالب الدونات او صينيه زى الى بتعمل الدونات
وهنا وزعتها فى مينى كب كيك ورشيت عليها لوز شرائح
وهنا نفس المقدار عملت منه بسبوسة محشية بالقشطة وعملتها فى قوالب الوردة على شان تاخد الشكل ونحاول نعمل مثل الحفرة الصغير فى الوسط ونحشى فيها القشطة تم نغطيها بالبسبوسة من جديد ونحاول نغطيها كلها
كاسين سميد
كاس جو هند
نص كاس زبدة
علبه ونص قشطة
نفس علبة القشطة زبادى(انا استخدمت زبادى نكهة فانيليا)
نص كوب ال 3/4 الكوب سكر حسب الرغبة
بيضة
ربع ملعقة بيكنج بودر
نص علبه القشطة حليب
ماء ورد وفانيليا للنكهة وممكن نستخدم بشر برتقال او ليمون تطلع روعة
الطريقة:
نخلط المقادير مع بعض كلها وتكون البسبوسه وسط مش جارية او ماسكة كثير وبعدين نوزعها على 3 اشكال مختلفة
هنا نحطها فى قالب الدونات او صينيه زى الى بتعمل الدونات
وهنا وزعتها فى مينى كب كيك ورشيت عليها لوز شرائح
وهنا نفس المقدار عملت منه بسبوسة محشية بالقشطة وعملتها فى قوالب الوردة على شان تاخد الشكل ونحاول نعمل مثل الحفرة الصغير فى الوسط ونحشى فيها القشطة تم نغطيها بالبسبوسة من جديد ونحاول نغطيها كلها