انا عارفة انتو هتقولو ايس كريم في الشتاء
اه بس جميل جدا
انا دخلت المطبخ وقلت اعمل اي حاجه وطلع معاية كده
المقادير
بسكويت شاي ساده
2علبة قشطة
2 مغلف كريم كرميل
2 مغلف دريم ويب
نصف كوب حليب بارد
2 علبة حليب مركز ومحلي
شكولاته جالكسي
الطريقة
ترص البسكويت في الصينية (انا وضعت طبقتين بسكويت )
ويضرب الدريم ويب مع نصف كوب حليب بارد حتي تصبح كريمة
ونخلط في الخلاط القشطة وكريم الكرميل والحليب المحلي جيدا ثم يضاف علي الكريمة
ويقلب جيدا ثم يصب علي البسكويت ويوضع في الفريزر حتي تجمد
ويبشر علي الوجه شكولاته جالكسي
وبالعافية عليكم بس رائعة عجبت كل الناس
واتمني ان تعجبكم وتجربوها علي ضمانتي
مواقع النشر