المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الحافظة
والله ياستي انا اشوف لو تسوي صحن خضار سوتيه او مسلوق افضل ...
قطعي الخضار الموجوده عندك ..بطاطس -كوسه-جزر ..بزاليا -
اسلقي اللحمه بالطريقة المعتادة وجنبيها
صفي مسلوقة اللحمه -واسلقي الخضار فيها أللين لمن تستوي .
حمري بصل مقطع شرائح مع اوصال اللحمه في ملعقة زيت زيتون وبهريه بملح وفلفل اسود وشوية جوزة الطيب
اغرفي الخضار في الصحن وعلى وجهها البصل واللحم وزينيه بالكزبرة المفرومة وشرائح الليمون
قدمي معاه شوربة كوسى (4كوسى-1بطاطس --1بصل -بهار -4كاس موية -ليمون)
ورز ابيض مفلفل
ولاتنسي السلطة الخضرا وصحن الفاكهة
ان شالله اكون افدتك ..وطمنينا ايش يصير معاك
مواقع النشر