بسم الله الرحمان الرحيم
السلامم عليكوم اليوم انا حضرت لكم سر ملوخية امي تفضلو........................
سر ملوخية امي___بس ده سر
شوفي يا ستي الشغل كله ف الشوربة
بعد ماتجهزيها تضربي نص بصلة صغيرة وفصين توم ف قطاعة البصل وتغليهم مع الشوربة ومعاهم طمطماية
سيبيهم يغلوا 5_10دقايق
وبعدين صفيهم طبعا متنسيش ورق الوري والحبهان وانتي بتسوي اللحمة و لو معاها ماسورتين(عظم يعني)تبقي كده مش محتاجة غير للمولخية لو خضرة هتبقي عملتي كل حاجة تضمن نجاحها ان شاء الله
اما التومة يا ستي مع شوية كسبرة ناشفة ف حبة زيت وسمنة اول ماتصفر قليبي كويس وحطيها عل ملوخية
وطول ما الملوخية ع النار لازم تقليبي باستمرار اوعي تخليها تغلي عشان ماتفصلش
وقولولي رأيكو بس بعد ما تجربوها هتحسي بفرق ولا ايه
شكرا على متابعة ياحلوين ماتنسو ردود...............
مواقع النشر