الله يسلمكم كلكم ياقلبي ....
هادي السويسرول دوخت حتى اخدت طريقته من الوالدة وهادي الصورة لتطبيقي .....وعشان ارد بعض من جمايلكم ...قلت لازم ادلكم على طريقته ,,

المقادير : 4بيض ... 4\3 كوب سكر 4\3 كوب دقيق
املعقة بيكنج بودر رشة فانيليا

الطريقة :

افصلي البياض عن الصفار ..

اخفقي البياض لوحده حتى يصبح تخين زي الكريمة ومنفوش .

اخفقي الصفار مع السكر جيدا .

حطي الفانيليا واخفقي ...اضيفي الدقيق وقلبي جيدا ...

حطي وحده ملعقه من البياض على الخليط السابق ..وقلبيه بهدوء وحرص

اضيفي باقي البياض وقلبي بحركة واحدة حتى يختفي ..

ادهني صينية متوسطة بالكرسكو وبعدين غطيها بورق الزبدة .

ادخليها في فرن ساخن لمدة 7الى عشر دقائق فقط .

سيبيها دقيقتين وبعدين اقلبيها على ورق زبدة مرشوش بالسكرالبودرة .

سيبيها دقيقة ...وبعدين لفيها بالورقة ولفيها بالقصديركمان ..

سيبيها تبرد تماما .... وبعدين احشيها ..ولفيها تاني ..وزينيها انت وذوقك ..

وبالعافية