احلي ستيك من يدي
صفحة 1 من 10 1234 ... الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 4 من 39

الموضوع: احلي ستيك من يدي

  1. #1
    مشرفة سابقة محررة مبدعة الصورة الرمزية ام يوسف 74
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    الدولة
    هناااااااااااك
    المشاركات
    12,406
    معدل تقييم المستوى
    67

    احلي ستيك من يدي

    بسم الله الرحمن الرحيم
    كيفكم يا احلي بنات لاحلي بيت حواء الغالي
    اليوم سويت ستيك انما ايه روعه قليله عليه ان شاء الله يعجبكم
    بطريقه البيبر ستيك حق منال العالم من يدي ومن مطبخي ندخل علي الطريقه والمقادير
    ستيك علي عدد افراد اسرتك او حسب الرغبه -فلفل اسود مجروش خشن -قطعه زبده -زيت زيتون-ملح حسب الرغبه
    بطاطس مسلوقه -جزر -كوسه -ولو حبيتي تزيدي خضار انواع تانيه بكيفكم ممكن بروكلي اي خضار تحبونه
    نيجي للطريقه
    نجيب قطعه الستيك ومضعها علي ورق بلاستيك ودقها شويه ونضع عليها الفلفل المجروش ونضغط كويس حتي يلتصق الفلفل بقطعه الستيك كويس من الجهتين مثل الصوره


    نضع القلايه علي النار ونسخنها ونضع ملعقتين زيت زيتون وقطعه زبده ونتركهم يسخنوا

    ثم نضع الستيك في القلايه ونوطي النار ولا نقلب علي الجهه الاخري الا لما تنضج جهه الستيك ونقلب علي الجهه الاخري

    وده شكل الستيك بعد ما نضج نشيله من القلايه

    وفي نفس القلايه نضع البطاطس المسلوقه لاتغسلونها مثل ما هي بعد ما خلصنا الستيك ونهرسها كويس بالهراسه او بالشوكه

    ونقلب كويس ونضع عليها شويه حليب ساخن قليل يمكن ربع كاس علي حسب ما تشوفي بالبطاطس صارت ناعمه ونطفي عليها وممكن تضيفي قطعه زبده صغيره عليها لو تحبي انا حطيت قطعه مره صغيره يمكن نصف ملعقه ونقلب كويس ونشيلها علي جنب بعد ما خلصنا منها

    الخضار انا سويته علي البخار
    وسويت معاه رز اصفر مره سهل نضع في القدر مويه وعليها ملح وشويه زيت ولون صفار زعفران وبس تغلي نضع الرز المغسول ونتركه علي نار هادئه حتي ينضع
    ونقدم الطبق مثل ما تبغوا هنا انا قدمته بهذه الطريقه
    "وبشر الصابرين الذين اذا اصابتهم مصيبة
    قالوا انا لله وانا اليه راجعون "
    اللهم اكتبني من الصابرين واجعلني راضية
    بقضائك ووثبتني علي الرضاء كل الرضاء
    بما اصابني واحسن خاتمتي يا ارحم الراحمين
    "لا اله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين"

  2. #2
    مشرفة سابقة محررة مبدعة الصورة الرمزية ام يوسف 74
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    الدولة
    هناااااااااااك
    المشاركات
    12,406
    معدل تقييم المستوى
    67

    احلي ستيك من يدي

    بسم الله الرحمن الرحيم
    كيفكم يا احلي بنات بيت حواء الغالي
    اليوم سويت ستيك منال العالم من مطبخي ومن يدي تري روعه قليله عليه ان شاء الله يعجبكم
    ندخل علي المقادير والطريقه
    ستيك علي حسب افراد اسرتك او حسب الرغبه -فلفل اسود مجروش خشن يعني تجيبي فلفل حب وتدقيه في الهاون مجروش من ناعم -زبده- زيت زيتون-بطاطس مسلوقه -خضار علي حسب الرغبه انا سويت جزر وكوسه -حليب قليل -ملح حسب الرغبه
    نيجي للطريقه
    اول شيء نجيب قطعه الستيك نحطها علي ورق نايلون او ورق زبده وندقها شويه ونضع عليها الفلفل الاسود ونضغط كويس من الجهتين حتي يلتصق الفلفل بالستيك كما هو موضح في الصوره

    نضع قلايه علي النار ونسخنها ثم نضع قطعه زبده وملعقتين زيت زيتون ونسخنهم كويس

    ثم نضع قطع الستيك في القلايه ونوطي النار نخليها هادئه ولا نقلب الستيك علي الجهه الاخري الا لما ينضج تمام بعد ما تنضج الجهه اللي علي الزبده والزيت نقلب علي الجهه الاخري لاتنسون النار هادئه

    بعد ما نضج الستيك نشيله من القلايه علي جنب

    في نفس القلايه نضع البطاطس المسلوقه لا تغسلو القلايه نهرس البطاطس بالهراسه او بالشوكه ونضع شويه حليب ساخن قليل يمكن ربع فنجان قهوه علي حسب ما تشوفي ان البطاطس صارت ناعمه ونقلب كويس ونملح ونشيلها علي جنب تري طعمها روعه ماشاء الله

    الحين نيجي للخضار نسويه علي البخار انا بعد ما سويته علي البخار شوحته شويه في قطعه زبده صغيره وحطيت عليها ملح وفلفل اسود
    انا سويت معاهم رز اصفر حطيت في القدر مويه وشويه زيت وملح وشويه صفار زعقران وبعد ما غلت المويه حطيت الرز وقلبت وسيبته علي نار هادئه حتي نضج
    ده شكل الطبق النهائي ان شاء الله يعجبكم واكون ما طولت عليكم

    وده طبق لاول واحده ترد

    ان شاء الله يعجبكم محبتي وتقديريواحترامي للجميع اختكم ام يوسف
    لا تنسونا من الدعوات الحلوه
    "وبشر الصابرين الذين اذا اصابتهم مصيبة
    قالوا انا لله وانا اليه راجعون "
    اللهم اكتبني من الصابرين واجعلني راضية
    بقضائك ووثبتني علي الرضاء كل الرضاء
    بما اصابني واحسن خاتمتي يا ارحم الراحمين
    "لا اله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين"

  3. #3
    محررة مبدعة الصورة الرمزية أسيرة الدرب
    تاريخ التسجيل
    Mar 2008
    الدولة
    المملكه العربيه السعوديه
    المشاركات
    7,097
    معدل تقييم المستوى
    29
    ياسلاااااااااااااااااااااااااااااااام الصحن صار من نصيبي

    هم هم هم هم هم طعمه خياااااااااااااااااااااااال >> شبعت

    تسلم ايديك على احلى اكله


  4. #4
    عضوة جديدة
    تاريخ التسجيل
    Jun 2007
    المشاركات
    8
    معدل تقييم المستوى
    0
    ماشاء الله تبارك الرحمن

صفحة 1 من 10 1234 ... الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. ستيك الدجاج2
    بواسطة ايكاروس في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 26
    آخر مشاركة: 01-10-2019, 12:58 AM
  2. ستيك بوافر
    بواسطة هدي دودي في المنتدى المواضيع المنقولة
    مشاركات: 0
    آخر مشاركة: 27-08-2013, 01:22 AM
  3. ستيك بالكريمه
    بواسطة abyk oamabyhm في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 8
    آخر مشاركة: 27-05-2010, 01:54 AM
  4. ++ ستيك بالمشروم ++
    بواسطة *بريق الماسة* في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 23
    آخر مشاركة: 13-08-2008, 02:47 AM
  5. ستيك مشوي
    بواسطة اميره الورد في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 17
    آخر مشاركة: 14-09-2006, 08:56 PM

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

مواقع النشر

مواقع النشر

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  

أهم المواضيع

المطبخ

من مواقعنا

صفحاتنا الاجتماعية

المنتديات

ازياء | العناية بالبشرة | رجيم | فساتين زفاف 2017 | سوق نسائي | طريقة عمل البيتزا | غرف نوم 2017 | ازياء محجبات | العناية بالشعر | انقاص الوزن | فساتين سهرة | اجهزة منزلية | غرف نوم اطفال | صور ورد | ازياء اطفال | شتاء | زيادة الوزن | جمالك | كروشيه | رسائل حب 2017 | صور مساء الخير | رسائل مساء الخير | لانجري | تمارين | وظائف نسائية | اكسسوارات | جمعة مباركة | مكياج | تسريحات | عروس | تفسير الاحلام | مطبخ | رسائل صباح الخير | صور صباح الخير | اسماء بنات | اسماء اولاد | اتيكيت | اشغال يدوية | الحياة الزوجية | العناية بالطفل | الحمل والولادة | ديكورات | صور حب | طريقة عمل القرصان | طريقة عمل الكريب | طريقة عمل المندي |