المقادير :
صدور دجاج مخليه من العظم و الجلد...
للتتبيله:
خل, فلفل اسود, كمون, توم, زنجبيل, خولنجان.
التغليف:
دقيق, بيضه, بقسماط.
الطريقه:
نقطع الشريحه بالعرض يعني نرققها كمان شويه..
و ندقها يا بالمطرقه الخاصه او بيد الهوند..
و بعد كدا نحطها على الدقيق و بعدها في البيض ...و البقسماط...
دي الصوره فيها قطعة من الصدر في كل مرحله...
و دا بعد ما قليتو في زيت غزير ...
دي وحده لبيت سلفتي ...
و اكتر شئ رهيب في دي الاكله انو ممكن تتبليها من الليل و تطبخيها في الظهر ...
او ممكن تتبلي كميه كبيره و تخليها في الفريزه و يوم ما تكوني مستعجله تخرجيها ...
بس اي وحده تعرف ياريت تقللي اذا ممكن اسوها في الفرن و لا لا ؟؟؟؟
مواقع النشر