دجاجه محشيه من عيله ومستحيه
صفحة 1 من 21 123411 ... الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 4 من 81

الموضوع: دجاجه محشيه من عيله ومستحيه

  1. #1
    مشرفة سابقة محررة مبدعة الصورة الرمزية ام يوسف 74
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    الدولة
    هناااااااااااك
    المشاركات
    12,406
    معدل تقييم المستوى
    67

    دجاجه محشيه من عيله ومستحيه

    بسم الله الرحمن الرحيم
    السلام عليكم ورحمه الله تعالي وبركاته
    كيفكم احلي عضوات بيت حواء الغالي
    سويت اليوم دجاجه محشيه فريك انما ايه الطعم امممممممممممممممممممممم يهبل

    ندخل علي المقادير والطريقه مع بعض
    نحتاج كاس فريك منقي كويس جدا علشان بيكون فيه حصي صغير بعد ما ننقيه كويس نغسله وننقعه في مويه لمده ساعه
    بعد ما نقعنا الفريك وصفيناه نضع قدر علي النار وفيه ملعقتين سمن فارم ونضع فوقه الفريك ونقلب كويس لمده 5 دقايق

    نكون مقطعين بصله تقطيع صغير ونحط عليها شويه ملح وفلفل اسود ونقلبها كويس

    نضع البصل علي الفريك

    ونقلب كويس حتي يدبل البصل

    ثم نضيف موييه حاره علي الفريك ومكعب ماجي- ونضع 3حبات هيل -رشه قرفه ناعمه -فلفل اسود -رشه كمون -حبتين قرنفل -بهارات مشكله ناعمه -ونقلب كويس ونتركه علي نار هادئه حتي ينضج

    بعد النضج نتركه يبرد شويه

    الريحه يا بنات روعه تجنن
    نجيب الحزينه علي شبابها الدجاجه طبعا

    طبعا نغسلها كويس جدا
    نحشيها بالفريك من عند فتحه البطن ومن عند الرقبه

    بعد ما حشيناها كويس نقفل الفتحات باعواد الاسنان الخشب او الخيط

    نجيب قطعه زبده دايبه حوالي ملعقه ونضع عليها شويه فلفل اسود وملح

    ندهن بيها الدجاجه كويس مثل الصوره

    نضع الدجاجه في كيس فرن ونقفله وندخلها فرن مسخن قبل ربع ساعه علي درجه حراره 180
    لمده ساعه الي ساعه ونصف علي حسب وزن الدجاجه انا اخدت معايا ساعه و10 دقايق كان وزن الجاجه 1100 جرام

    طبعا الكيس نحطه في صنيه فرن قبل ما ندخله انا حطيت مع الدجاجه كام حبه بطاطس مغسوله كويس وسوتها بيوريه بالزبده والحليب وقمتها جانب الدجاجه
    هنا الجاجه بعد ما طلعتها من الفرن وقدمتها مع باقي كميه الفريك ومعاها بطاطس محمره

    امممممممممممممممممممممم طعم وريحه رووووووووووووووووووعه




    البطاطس طعمها طلع احلي بكتير من اللي بنسلقها ونسويها بيوريه
    بعد ما هرستها بالهراسه بعد ما قشرتها حطيت معاها زبده وشويه حليب وملعقه جبنه سايله وملح وفلفل وبعد ما حطيتها في الطبق رشيت عليها رشه اوريجانوا خفيفه ومعاها خبز محمر
    امممممممممممم كان طعمها جميل جدا
    وان شاءالله عجبتكم الدجاجه
    جربوها يا بنات طعمها رائع ماشاء الله
    ممكن اللي مو عندها اكياس الشوي تحطها في قصدير
    لا تنسونا حبيباتي من صالح دعائكم
    محبتي وتقديري واحترامي للجميع
    في امان الله وحفظه ورعايته
    اختكم ام يوسف
    "وبشر الصابرين الذين اذا اصابتهم مصيبة
    قالوا انا لله وانا اليه راجعون "
    اللهم اكتبني من الصابرين واجعلني راضية
    بقضائك ووثبتني علي الرضاء كل الرضاء
    بما اصابني واحسن خاتمتي يا ارحم الراحمين
    "لا اله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين"

  2. #2
    كوكب الشبكة الصورة الرمزية afafzo
    تاريخ التسجيل
    Jun 2009
    الدولة
    في قلب أميـ و عيون أبيـ
    المشاركات
    1,280
    معدل تقييم المستوى
    19
    نجيب الحزينه علي شبابها الدجاجه طبعا

    ههههههههههههههههههههههههههههههه عجبتني الكلمة دي ههههههههه


    و الله يا أم يوسف طريقتك مثل طريقتي في تحمير الدجاج و حتى البطاطا بوري مثلي بالضبط من غير أوريقانووو و لاحشوة رآئعة و مشهية ما شاء الله عليك
    ححاول أسويها إن شاء الله في أقرب فرصة
    مشكورة أختي و حبيبتي الغالية أم يوسف و الله أني أحبك في الله و كأني أعرفك من قبل مش عارفة ليه حسا كدا .
    إن شاء الله يجمعنا في الجنة يارب
    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

    اللهم صل على محمد وعلى آله وصحبه أجمعين








    من أطباقي

    http://forum.hawahome.com/t341033.html

    http://forum.hawahome.com/t334130.html

    http://forum.hawahome.com/t330794.html

    http://forum.hawahome.com/t288059.html

  3. #3
    إدارية ومراقبة عامة على أركان الطبخ الصورة الرمزية لؤلؤة2005
    تاريخ التسجيل
    Jun 2009
    الدولة
    في بيت حواء
    المشاركات
    18,385
    معدل تقييم المستوى
    10

    .fg

    ماشاء الله تبارك الله
    تسلم الايادي السكرة على الدجاجة الحزينة على شبابها
    بس صارت محترمة ولذيذة من ايد ام يوسف
    بارك الله فيك غاليتي وحبيبتي ورزقك السعادة دنيا وآخرة انت وعائلتك الكريمة
    مع ودي واحترامي وتقديري
    ازرع جميلآ ولو في غير موضعه

    فلن يضيع جميلآ اينما زُرع

    ان الجميل ولو طال الزمان به

    فليس يحصدهُ الا الذي زرع




  4. #4
    مشرفة سابقة محررة مبدعة الصورة الرمزية Shimaa Radwan
    تاريخ التسجيل
    Jan 2010
    الدولة
    canada
    المشاركات
    6,711
    معدل تقييم المستوى
    98
    ما شاء الله
    تسلم ايدك ممممممممم رائعه

صفحة 1 من 21 123411 ... الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. دجاجه محشيه رزززززززززززززز
    بواسطة ام يوسف 74 في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 47
    آخر مشاركة: 28-10-2019, 11:05 PM
  2. دجاجه محشيه بل !! إن شاء الله تعجبكم
    بواسطة لمسه أخيره في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 38
    آخر مشاركة: 24-06-2011, 10:06 PM
  3. داخله ومستحيه
    بواسطة أم الاربعه في المنتدى الترحيب بالأعضاء المستجدين
    مشاركات: 3
    آخر مشاركة: 19-12-2009, 04:53 AM
  4. دجاجه مشويه في الفرن
    بواسطة maha said في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 7
    آخر مشاركة: 13-07-2009, 06:26 PM
  5. دجاجه مع صلصه الفطر
    بواسطة قمرالليل الجميل في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 10
    آخر مشاركة: 11-11-2007, 07:26 PM

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

مواقع النشر

مواقع النشر

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  

أهم المواضيع

المطبخ

من مواقعنا

صفحاتنا الاجتماعية

المنتديات

ازياء | العناية بالبشرة | رجيم | فساتين زفاف 2017 | سوق نسائي | طريقة عمل البيتزا | غرف نوم 2017 | ازياء محجبات | العناية بالشعر | انقاص الوزن | فساتين سهرة | اجهزة منزلية | غرف نوم اطفال | صور ورد | ازياء اطفال | شتاء | زيادة الوزن | جمالك | كروشيه | رسائل حب 2017 | صور مساء الخير | رسائل مساء الخير | لانجري | تمارين | وظائف نسائية | اكسسوارات | جمعة مباركة | مكياج | تسريحات | عروس | تفسير الاحلام | مطبخ | رسائل صباح الخير | صور صباح الخير | اسماء بنات | اسماء اولاد | اتيكيت | اشغال يدوية | الحياة الزوجية | العناية بالطفل | الحمل والولادة | ديكورات | صور حب | طريقة عمل القرصان | طريقة عمل الكريب | طريقة عمل المندي |