جلاش باللحمه المفرومه ( طريقه تقديم مختلفه )



صفحة 1 من 10 1234 ... الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 4 من 40

الموضوع: جلاش باللحمه المفرومه ( طريقه تقديم مختلفه )

  1. #1
    مشرفة سابقة محررة مبدعة الصورة الرمزية Shimaa Radwan
    تاريخ التسجيل
    Jan 2010
    الدولة
    canada
    المشاركات
    6,711
    معدل تقييم المستوى
    93

    Awards Showcase

    مميز جلاش باللحمه المفرومه ( طريقه تقديم مختلفه )

    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
    انا جبتلكم النهارده طريقه من بنات افكارى بنات مش ولاد هههههههه
    انا مش عارف اذا ان حد عملها قبل كده ولا لأ المهم هى طريقه مرتبه وشكلها مختلف للعزايم
    ندخل فى الموضوع
    احنا حنحتاج
    جلاش
    لحمه مفرومه مستويه مع البصل والبهارات
    ذبده سايحه
    كوب حليب
    بيضه
    ملح وفلفل اسمر

    الطريقه

    نقطع الجلاش لمستطيلات صغيره





    نجيب قوالب الكب كيك وندهنها ذبده





    نضع شريحه بالطول





    وشريحه بالعرض وندهنهم زبده





    وبعدين شريحه اخره بالطول وشريحه بالعرض وذبده وشريحه بالطول وشريحه بالعرض ومفيش ذبده





    نضع اللحم المفروم





    نقفل نصف الجلاش وندهن ذبده





    نقفل باقى الجلاش وبعدين ذبده





    نجيب الحليب والبيض والملح والفلفل ونخلطهم جيدا





    نصب الخليط على الجلاش وبطرف الملعقه نوسع من الجوانب براحه عشان الخليط ينزل تحت ونضعها فى الفرن لغايه ما تتحمر
    اسفه نسيت اصور الخطوه دى
    نخرجها من القوالب ونقدمها بالهنا والشفا









    وده شكلها من الداخل






    يارب تكون الفكره عجبتكم

  2. #2
    إدارية ومراقبة عامة على أركان الطبخ الصورة الرمزية لؤلؤة2005
    تاريخ التسجيل
    Jun 2009
    الدولة
    في بيت حواء
    المشاركات
    18,385
    معدل تقييم المستوى
    10

    Awards Showcase

    ماشاء الله تبارك الله
    ايه الجمال ده يا يويو جلاش بيشهي جدآ والطريقة جديدة وجميلة
    واظن الطبق لي بدون منافس
    الله ما يحرمنا من ابداعاتك الحلوة غاليتي
    بارك الله فيك ورزقك بر اولادك وحفظكم من كل شر
    تقبلي محبتي واحترامي
    ازرع جميلآ ولو في غير موضعه

    فلن يضيع جميلآ اينما زُرع

    ان الجميل ولو طال الزمان به

    فليس يحصدهُ الا الذي زرع



    من مواضيع لؤلؤة2005 :


  3. #3
    محررة بيت حواء الصورة الرمزية شما الحبابي
    تاريخ التسجيل
    Oct 2006
    الدولة
    امارات الغاليه
    المشاركات
    4,019
    معدل تقييم المستوى
    18
    يعطيج الف عافيه الغاليه عالمجهوووووود الرائع........

  4. #4
    مشرفة سابقة محررة مبدعة الصورة الرمزية خوخه25
    تاريخ التسجيل
    Dec 2007
    الدولة
    جده
    المشاركات
    13,075
    معدل تقييم المستوى
    95

    Awards Showcase

    ممممممممم

    رووووووووووووعه

    ابدعتى يالغلا

    تسلم الاياااااااادى

    يستاهل التميز

صفحة 1 من 10 1234 ... الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. اسباغيتي باللحمه المفرومه
    بواسطة علوله الحلوه في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 17
    آخر مشاركة: 01-11-2019, 11:14 PM
  2. سوبريكـ باللحمه المفرومه.....
    بواسطة حدني طفل في المنتدى المعجنات والسندويشات
    مشاركات: 24
    آخر مشاركة: 01-05-2017, 06:35 PM
  3. طريقه تحضير الجلاش باللحمه المفرومه
    بواسطة حلوة و مش كدابة في المنتدى المواضيع المنقولة
    مشاركات: 0
    آخر مشاركة: 04-02-2014, 08:58 PM

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

مواقع النشر

مواقع النشر

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  

أهم المواضيع

المطبخ

من مواقعنا

صفحاتنا الاجتماعية

المنتديات

ازياء | العناية بالبشرة | رجيم | فساتين زفاف 2017 | سوق نسائي | طريقة عمل البيتزا | غرف نوم 2017 | ازياء محجبات | العناية بالشعر | انقاص الوزن | فساتين سهرة | اجهزة منزلية | غرف نوم اطفال | صور ورد | ازياء اطفال | شتاء | زيادة الوزن | جمالك | كروشيه | رسائل حب 2017 | صور مساء الخير | رسائل مساء الخير | لانجري | تمارين | وظائف نسائية | اكسسوارات | جمعة مباركة | مكياج | تسريحات | عروس | تفسير الاحلام | مطبخ | رسائل صباح الخير | صور صباح الخير | اسماء بنات | اسماء اولاد | اتيكيت | اشغال يدوية | الحياة الزوجية | العناية بالطفل | الحمل والولادة | ديكورات | صور حب | طريقة عمل القرصان | طريقة عمل الكريب | طريقة عمل المندي |