لو حابه تعملى رغفيين فوق بعض مثل المحلات ولو حابه تخليه حار قطعى عليه قرن فلفل اخضر مشطشت
وتبططى الرغيف بعد ماتسكرى حروفه على شان تخرجى اى هواء بالداخل وتنغذيه بالاصبع
وترصيه على صاجه الفرن
ونشعل فرن البوتاجاز لغايه مايحمى خالص وندخل الصاج ونهدء الحراره لغايه مايستوى لمده ساعه الا ربع تقريبا وانتى من وقت للثانى تبصى عليه حتى مايتحرق منك وتقلبية على الوجهين لان فرن البيت غير فرن الاسواق بالطوب الحرارى
واوووووووووووووووو شوفى كيف ارتفع العيش
ان لم يتحمر الوجه اقلبى الرغيف على الوجه الاخر
خلاص كده استوى واتحمر من الوجهيين
طــــــــــــــــــــــــــــــــــــعمه رائــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــع
فيكى تقدمى معاه شرائح من الخيار والخص او مخلل
وكلى وادعيلى ربنا يرزقنى برزق عيالى ويسترنا فى الدنيا والاخرة
مواقع النشر