دجاج محشي ومشوي علي السيخ



صفحة 1 من 15 123411 ... الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 4 من 60

الموضوع: دجاج محشي ومشوي علي السيخ

  1. #1
    مشرفة سابقة محررة مبدعة الصورة الرمزية ام يوسف 74
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    الدولة
    هناااااااااااك
    المشاركات
    12,406
    معدل تقييم المستوى
    63

    دجاج محشي ومشوي علي السيخ

    بسم الله الرحمن الرحيم
    السلام عليكم ورحمه الله تعالي وبركاته

    كيفكم حبيباتي وحشتوني من زمان ما نزلت حاجه مع ان الاب توب مليان صور بس كسل
    مهم انا من قبل نزلت طريقه الدجاج المحشي بالفريكه وعجب كتير ولله الحمد
    مهم انا سويت من يومين دجاج محشي بنفس الحشوه بس الطريقه غير يلا تعالوا نشوف
    المقادير
    دجاجه مغسوله ومنظفه كويس جدا -كاس فريكه مغسوله كويس ومنقوعه في المويه اقل شي ساعه -بهارات مشكله -سمن او زيت بس السمن يعطي الفريكه طعم يجنن -قرفه مطحونه -ملح -فلفل اسود - مويه حاره -بصله كبيره مقطعه صغير -علي طرف الملعقه شويه صفار زعفران -شويه زيت

    الطريقه
    اول شيء بعد ما نغسل الفريك كويس جدا وننظفه من الحصي وننقعه نصفيه من المويه حق النقع ونضعه في قدر علي النار مع ملعقه كبيره سمن فارم او اي نوع متوفر عندك

    نقلب كويس الفريكه مع السمن ونشوحه لمده 5 دقايق حتي يتشرب السمن ويكتسب نكهه مميزه من السمن وهنا شكله بعد ما شوحته

    نضع فلفل اسود وملح علي البصله ونفركها كويس

    نضع البصل فوق الفريك اللي شوحناه ونقلب كويس لمده دقيقتين

    نضيف المويه الحاره فوق الفريك ونضبط الملح ونضيف باقي البهارات ونقلب كويس
    ونضعه علي نار هادئه حتي يكتمل النضج

    نجيب الدجاجه بعد ما نغسلها كويس جدا

    بعد ما استوي الفريك نبدا في حشو الدجاجه

    نجيب ورقه قصدير ونفردها علي رخامه المطبخ ونضع عليها الدجاجه بعد ما كملنا حشوها من عند الرقبه ومن فتحه البطن ونسكرها كويس باعواد الخله الخشب ونخلط شويه زيت مع صفار الزعفران وندهن الدجاجه كويس جدا مثل الصوره

    ونرشها بملح خفيف علشان الطعم بس
    ونجيب سيخ الشوي حق الفرن وندخله في الدجاجه علشان نسبتها فيه

    نلف الدجاجه بعد ما سبتنا السيخ حق الشوي كويس جدا بالقصدير

    ندخل السيخ في الفرن ونسبته مكانه ونكون مسخنين الفرن قبل علي درجه حراره 180 والصوره تبين انا وضعت ورقه قصدير تحت الدجاجه في صنيه الفرن علشان اي سوائل تنزل ن الدجاجه اثناء الشوي

    وبعد مرور ساعه نشيل القصدير نحاول الا نخرب شكل الدجاجه واحنا بنشيل القصدير ونحاسب علي ادينا من حراره الفرن ونسيب الدجاجه ساعه كمان تكمل النضج وتكتسب لون رائع والصور الجايه تبين

    الطعم يا بنات يجنن والشكل زي ما انتوا شايفين اممممممممممممممممممممممم

    وصوره كمان

    جربوها يا بنات هاتعجبكم باذن الله تعالي
    في امان الله وحفظه ورعايته
    http://forum.hawahome.com/t286200.html
    ده رابط موضوع الدجاج المحشي من قبل
    محبتي وتقديري واحترامي للجميع
    اختكم ام يوسف
    لا تنسونا من دعواتكم الصالحه
    والسلام عليكم ورحمه الله تعالي وبركاته
    "وبشر الصابرين الذين اذا اصابتهم مصيبة
    قالوا انا لله وانا اليه راجعون "
    اللهم اكتبني من الصابرين واجعلني راضية
    بقضائك ووثبتني علي الرضاء كل الرضاء
    بما اصابني واحسن خاتمتي يا ارحم الراحمين
    "لا اله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين"

    من مواضيع ام يوسف 74 :


  2. #2
    كوكب الشبكة الصورة الرمزية بندقة
    تاريخ التسجيل
    Apr 2006
    الدولة
    في قلب من يحبني
    المشاركات
    1,362
    معدل تقييم المستوى
    18
    وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااو
    تسلم ايدينك يا عيوني
    يا قلبيييييييييييييييييي على الدجاجة المستحية
    اقولك يا دجاج يا لذيذ وش رايك اغطيكي برغيف خبز والد حلال يستر عليك لحد ما ناكلك
    خخخخخخخخخخخخخ
    ام يسوسف عن جد طبق مشهييييييييييييييييييييييي و بقوووووووووووووووووووووووة
    يسلموووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو وووووا

  3. #3

  4. #4
    كوكب الشبكة الصورة الرمزية د. إسراء
    تاريخ التسجيل
    May 2008
    الدولة
    في عين زوجي
    المشاركات
    1,702
    معدل تقييم المستوى
    13
    الله عليك يا ام يوسف دجاجتك لذييذه وبتسيل اللعاب ..
    مش حرام عليكي تعملي فينا هيك وتعذبينا .. الله يسلم دياتك

صفحة 1 من 15 123411 ... الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. هامور محشي ومشوي بالفرن -- بالصور خطوه بخطوه --
    بواسطة نور من نور في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 25
    آخر مشاركة: 21-10-2019, 11:28 PM
  2. دجاج محشي مشروم
    بواسطة ملاك الرحمن في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 9
    آخر مشاركة: 15-10-2017, 10:16 PM
  3. دجاج محشي بالبطاطة
    بواسطة توحة92 في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 27
    آخر مشاركة: 19-01-2017, 12:06 PM
  4. دجاج محشي بالارز
    بواسطة neila21 في المنتدى المواضيع المنقولة
    مشاركات: 2
    آخر مشاركة: 17-03-2011, 08:34 PM
  5. دجاج محشي....
    بواسطة أم مـيـار في المنتدى المطبخ
    مشاركات: 8
    آخر مشاركة: 21-11-2009, 04:21 PM

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

مواقع النشر

مواقع النشر

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  

أهم المواضيع

المطبخ

من مواقعنا

صفحاتنا الاجتماعية

المنتديات

ازياء | العناية بالبشرة | رجيم | فساتين زفاف 2017 | سوق نسائي | طريقة عمل البيتزا | غرف نوم 2017 | ازياء محجبات | العناية بالشعر | انقاص الوزن | فساتين سهرة | اجهزة منزلية | غرف نوم اطفال | صور ورد | ازياء اطفال | شتاء | زيادة الوزن | جمالك | كروشيه | رسائل حب 2017 | صور مساء الخير | رسائل مساء الخير | لانجري | تمارين | وظائف نسائية | اكسسوارات | جمعة مباركة | مكياج | تسريحات | عروس | تفسير الاحلام | مطبخ | رسائل صباح الخير | صور صباح الخير | اسماء بنات | اسماء اولاد | اتيكيت | اشغال يدوية | الحياة الزوجية | العناية بالطفل | الحمل والولادة | ديكورات | صور حب | طريقة عمل القرصان | طريقة عمل الكريب | طريقة عمل المندي |