طبقات الارز بالسى فود مشاركتى الثانية فى مسابقة الاطباق الرمضانية( تمت مراقبته )



صفحة 1 من 9 1234 ... الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 4 من 35

الموضوع: طبقات الارز بالسى فود مشاركتى الثانية فى مسابقة الاطباق الرمضانية( تمت مراقبته )

  1. #1
    محررة بيت حواء
    تاريخ التسجيل
    May 2007
    الدولة
    اسكندرية
    المشاركات
    2,401
    معدل تقييم المستوى
    17

    مميز طبقات الارز بالسى فود مشاركتى الثانية فى مسابقة الاطباق الرمضانية( تمت مراقبته )

    بسم ا لله الرحمن الرحيم

    كل رمضان وانتم بخير يااااااااااارب

    اشكر لؤلؤة جدااااااااا لان فكرة الطبق اخدتها منها من طبق بريانى الروبيان

    وان شاء الله طبقى يعجبكم



    المكونات

    بصل مفروم – ثوم مفروم – طماطم مكعبات – فلفل اخضر مكعبات – 1م ك صلصة طماطم – سمك فيليه – سبيط او كلمارى مقطع مكعبات او بالطول – ملح – فلفل اسود – هوت صوص – كارى - كركم – كزبرة ناشفة – ارز بسمتى مسلوق


    الطريقة

    فى طاسة نحط شوية زيت ثم نضع البصل لحد مايذبل نحط الثوم ونقلب ثم السبيط ثم مكعبات الطماطم والفلفل الاخضر

    ونقلب ونحط التوابل والصلصة نزود شوية ماية لما يبدأ السبيط يدخل فى السوا وتتسبك الصلصة نحط السمك ويكون مقلى بره لوحدهونخليه شوية فى الصوص على النار علشان كله يبقى طعم واحد

    نبدا نجهز لأخر خطوة

    بعد مانكون سلقنا الارز نجيب صينية او طاجن اللى عندك ونبدا نرص طبقات من الارز وخلطة السى فود اللى عملناها

    ويكون الارز سخن والسمك سخن علشان لما ندخل الصينية الفرن حنغطيها بالفويل وماتخدش وقت طويل علشان ماتنشفش


    ودى صور الطبق























    بالهنا والشفا صوما مقبولا وافطارا هنيا


  2. #2

  3. #3
    إدارية ومراقبة عامة على أركان الطبخ الصورة الرمزية لؤلؤة2005
    تاريخ التسجيل
    Jun 2009
    الدولة
    في بيت حواء
    المشاركات
    18,385
    معدل تقييم المستوى
    10

    Awards Showcase

    ما شاء الله تبارك الله
    تسلم ايديك الحلوة غاليتي مكرونة
    ارز رائع ما شاء الله ويسعدني تطبيقك لفكرة البرياني
    يعطيك العافية وبالتوفيق ان شاء الله
    مميـــــــــــــز
    ازرع جميلآ ولو في غير موضعه

    فلن يضيع جميلآ اينما زُرع

    ان الجميل ولو طال الزمان به

    فليس يحصدهُ الا الذي زرع



    من مواضيع لؤلؤة2005 :


  4. #4
    مشرفة ركن الفوتوشوب وركن الأناقة والجمال الصورة الرمزية reemy_jojo
    تاريخ التسجيل
    Apr 2008
    الدولة
    في قلب من احبهم
    المشاركات
    7,328
    معدل تقييم المستوى
    119

    Awards Showcase

    ما شاء الله
    رز شهي
    الله يسلم ايدك

صفحة 1 من 9 1234 ... الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. مشاركات: 17
    آخر مشاركة: 28-10-2019, 02:27 AM
  2. خضار بالباشميل000 مشاركتي في مسابقة الاطباق الرمضانية (تمت مراقبته )
    بواسطة جنون الغرااام في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 43
    آخر مشاركة: 03-09-2019, 02:41 AM
  3. مشاركات: 18
    آخر مشاركة: 07-04-2019, 07:16 PM
  4. مكرونة بالباشميل مشاركتي في مسابقة الاطباق الرمضانية (تمت مراقبته )
    بواسطة نوفـ الصغيرة في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 21
    آخر مشاركة: 22-09-2017, 11:31 PM
  5. مشاركتى الثانية فى مسابقة الاطباق الرمضانية ارز معمر بالفراخ
    بواسطة maro-mony في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 9
    آخر مشاركة: 17-09-2010, 10:01 PM

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

مواقع النشر

مواقع النشر

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  

أهم المواضيع

المطبخ

من مواقعنا

صفحاتنا الاجتماعية

المنتديات

ازياء | العناية بالبشرة | رجيم | فساتين زفاف 2017 | سوق نسائي | طريقة عمل البيتزا | غرف نوم 2017 | ازياء محجبات | العناية بالشعر | انقاص الوزن | فساتين سهرة | اجهزة منزلية | غرف نوم اطفال | صور ورد | ازياء اطفال | شتاء | زيادة الوزن | جمالك | كروشيه | رسائل حب 2017 | صور مساء الخير | رسائل مساء الخير | لانجري | تمارين | وظائف نسائية | اكسسوارات | جمعة مباركة | مكياج | تسريحات | عروس | تفسير الاحلام | مطبخ | رسائل صباح الخير | صور صباح الخير | اسماء بنات | اسماء اولاد | اتيكيت | اشغال يدوية | الحياة الزوجية | العناية بالطفل | الحمل والولادة | ديكورات | صور حب | طريقة عمل القرصان | طريقة عمل الكريب | طريقة عمل المندي |