لحمة محشية لحمة ورز اخضر مشاركتى الثالثة فى المسابقة الرمضانية (تمت مراقبته )
صفحة 1 من 7 1234 ... الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 4 من 26

الموضوع: لحمة محشية لحمة ورز اخضر مشاركتى الثالثة فى المسابقة الرمضانية (تمت مراقبته )

  1. #1
    محررة بيت حواء
    تاريخ التسجيل
    May 2007
    الدولة
    اسكندرية
    المشاركات
    2,401
    معدل تقييم المستوى
    15

    مميز لحمة محشية لحمة ورز اخضر مشاركتى الثالثة فى المسابقة الرمضانية (تمت مراقبته )

    بسم الله الرحمن الرحيم

    الواحد زعلان جدااااااااااا خلاص رمضان حيسبنا ويمشى ربنا يعيده علينا وعلى امة محمد صلى الله عليه وسلم بالخير والسعادة ان شاء الله

    مشاركتى الثالثة ان شاء الله تعجبكم


    المكونات

    شرايح لحمة بفتيك او اى شرايح رفيعة ماتخدش وقت فى السوا

    لحمة مفرومة

    ملح - فلفل اسود - بهارات لحمة

    بصل مفروم - عين جمل - دقيق - ماشروم - كريمة لبانى

    ارز بسمتى - شبت وبقدونس - زبده - زيت

    الطريقة

    اولا طريقة الارز


    نغسل الرز كويس وممكن ننقعه فى ماية وملح لمده نص ساعة
    نفرم الشبت والبقدونس
    نحط فى الحلة زبده او زيت ونحط الرز و الملح ونقلب ونحط الماية السخنة ولما يدخل فى السوا نحط الشبت والبقدونس المفرومين ونقلب ونخليه على النار شوية




    ثانيا طريقة اللحمة


    1- نتبل شرايح اللحمة بالملح والفلفل الاسود والبهارات



    2- فى حلة نحط البصل المفروم ونقلب ونحط اللحمة المفرومة ونتبل بالملح والفلفل ولما تبرد شوية نحط عين الجمل ممكن صنوبر







    3- نبدأ نحشى شرايح اللحمة باللحمة المفرومة ونلفها رول ونقفلها بالخلة

    4- فى طاسة سخنة نحط شوية زيت او زبدة صغيرين او من غير ونحط اللحمة لحد ماتلون وتتحمر و تستوى




    5- نحط اللحمة فى طبق




    6- فى نفس الطاسة لو ماستخدمتيش دهون نحط زبده وحوالى 1 م ك دقيق ونقلب ونحط المشروم ونكون مقطعينه صغير او مفروم او من غير ماشروم مافيش مشكلة ونقلب ونحط شوية مرقة ونقلب ونحط الكريمة اللبانى علشان تربط الصوص و نرجع اللحمة تانى للصوص تسخن علشان نجهزها للتقديم






    7- وبكده نكون خلصنا اكلتنا ودى صور الطبق











    كل مسابقة وانتم طيبين ورمضان كريم
    data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" data-matched-content-rows-num="3" data-matched-content-columns-num="3"

  2. #2

  3. #3
    إدارية ومراقبة عامة على أركان الطبخ الصورة الرمزية لؤلؤة2005
    تاريخ التسجيل
    Jun 2009
    الدولة
    في بيت حواء
    المشاركات
    18,368
    معدل تقييم المستوى
    10

    Awards Showcase

    ما شاء الله تبارك الله
    تسلم الايادي المبدعة مكرونة
    الله يعطيك العافية
    مميز

    ازرع جميلآ ولو في غير موضعه

    فلن يضيع جميلآ اينما زُرع

    ان الجميل ولو طال الزمان به

    فليس يحصدهُ الا الذي زرع



    من مواضيع لؤلؤة2005 :


  4. #4

صفحة 1 من 7 1234 ... الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. مشاركات: 26
    آخر مشاركة: 14-11-2017, 01:29 AM
  2. مشاركات: 31
    آخر مشاركة: 12-11-2017, 06:21 PM
  3. مشاركات: 20
    آخر مشاركة: 19-10-2017, 01:18 PM
  4. سلطة روسية(( مشاركتي الثالثة في المسابقة ))تمت مراقبته
    بواسطة om turky في المنتدى المقبلات والمشروبات
    مشاركات: 24
    آخر مشاركة: 28-09-2017, 08:36 AM
  5. مشاركات: 27
    آخر مشاركة: 08-07-2017, 04:51 PM

مواقع النشر

مواقع النشر

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  

أهم المواضيع

المطبخ

من مواقعنا

صفحاتنا الاجتماعية

المنتديات

ازياء | العناية بالبشرة | رجيم | فساتين زفاف 2017 | سوق نسائي | طريقة عمل البيتزا | غرف نوم 2017 | ازياء محجبات | العناية بالشعر | انقاص الوزن | فساتين سهرة | اجهزة منزلية | غرف نوم اطفال | صور ورد | ازياء اطفال | شتاء | زيادة الوزن | جمالك | كروشيه | رسائل حب 2017 | صور مساء الخير | رسائل مساء الخير | لانجري | تمارين | وظائف نسائية | اكسسوارات | جمعة مباركة | مكياج | تسريحات | عروس | تفسير الاحلام | مطبخ | رسائل صباح الخير | صور صباح الخير | اسماء بنات | اسماء اولاد | اتيكيت | اشغال يدوية | الحياة الزوجية | العناية بالطفل | الحمل والولادة | ديكورات | صور حب | طريقة عمل القرصان | طريقة عمل الكريب | طريقة عمل المندي |