البقلاويز ( مشاركتي الرابعه باسبوع البحريات )



صفحة 1 من 5 1234 ... الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 4 من 20

الموضوع: البقلاويز ( مشاركتي الرابعه باسبوع البحريات )

  1. #1
    كوكب الشبكة الصورة الرمزية االمؤمنة
    تاريخ التسجيل
    Feb 2010
    المشاركات
    1,904
    معدل تقييم المستوى
    35

    مميز البقلاويز ( مشاركتي الرابعه باسبوع البحريات )




    كيفكم حبيباتي الغاليات
    مين بتحب الازأزه
    اظن كلنا واكلة النهارده عاوزه تشمير
    عشان نعرف نأزأز كويس



    مقاديرنا وطريقتنا مافيش اسهل منها
    نجيب البقلاويز الطازه ضروري
    نغسله كويس جدا بغمره بالماء ونشله اكتر من مره عشان ينظف من الرمل على فكره لو كان طازه ممكن يتاكل دون طبخ فقط يغسل جيدا ويتبل ويعصر عليه ليمون كتير
    مثل ام الخلول يامصريين
    نسخن مقلاه ع النار نسيح فصين مستكه مع قليل من الزيت او الزبده ثم شرائح توم دون تغيير لونه ثم البقلاويز وطماطم وبصله مشقوقين من الوسط قرن فلفل كل ده على نار عاليه مش عاوزين ميه كتير هتلاقيه فتح معاك يتبل بالملح والفلفل والكمون والليمون ويقدم بالعافيه مرشوش عليه كزبره خضراء مع خبز ابيض وطبق طحينه تمام وعيشوا حياتكوا





    يال يالؤلؤ طبقك جاهز شمري وتعالي نتسلى
    اضافه لباقي الاطباق البحريه







    طبتم حبيباتي وطابت ايامكم واكلاتكم


  2. #2
    كوكب الشبكة الصورة الرمزية حنان حنو
    تاريخ التسجيل
    Aug 2010
    الدولة
    مع حبايبي
    المشاركات
    1,311
    معدل تقييم المستوى
    12
    مشالله يا مؤمنه
    بصراحه اول مره اعرف اسمو بقلاويز
    المهم ما وريتينا كيف بكون لما بيتاكل
    لانو بشوفو هنا بالمسمكه بس بكون لونو اسود وبياكلوه ني بدون طبخ
    بصراحه عمري ما جربته لانو شكلو غريب بس اوصفيلي طعمو كيف بكون

  3. #3

  4. #4
    كوكب الشبكة الصورة الرمزية االمؤمنة
    تاريخ التسجيل
    Feb 2010
    المشاركات
    1,904
    معدل تقييم المستوى
    35
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة حنان حنو مشاهدة المشاركة
    مشالله يا مؤمنه
    بصراحه اول مره اعرف اسمو بقلاويز
    المهم ما وريتينا كيف بكون لما بيتاكل
    لانو بشوفو هنا بالمسمكه بس بكون لونو اسود وبياكلوه ني بدون طبخ
    بصراحه عمري ما جربته لانو شكلو غريب بس اوصفيلي طعمو كيف بكون
    تسلمو ياحنون ع المرور
    الحمد لله انك عرفتي اسمه والكبير منه اسمه جندوفلي وطعمه بالنسبه لي راااااائع
    وانا ذكرت انه ممكن يتاكل ني بدون طبخ وانا بحبه كده اكتر
    بس المهم يكون فريش ونكتر من الليمون

صفحة 1 من 5 1234 ... الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. الحبار المقلي من مطبخي غير ( مشاركتي التانيه باسبوع البحريات )
    بواسطة االمؤمنة في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 32
    آخر مشاركة: 19-11-2017, 02:40 PM
  2. سمك سنجاري ( مشاركتي باسبوع البحريات )
    بواسطة االمؤمنة في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 23
    آخر مشاركة: 16-11-2017, 06:14 PM
  3. رز بالجمبري وجمبري مشوي ( مشاركتي الثالثه باسبوع البحريات )
    بواسطة االمؤمنة في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 22
    آخر مشاركة: 26-10-2017, 11:19 AM
  4. السمك المقلى كل وبرئلي (مشاركتي الخامسه باسبوع البحريات)
    بواسطة االمؤمنة في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 19
    آخر مشاركة: 15-11-2016, 06:26 PM
  5. مشاركات: 44
    آخر مشاركة: 21-05-2011, 11:50 PM

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

مواقع النشر

مواقع النشر

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  

أهم المواضيع

المطبخ

من مواقعنا

صفحاتنا الاجتماعية

المنتديات

ازياء | العناية بالبشرة | رجيم | فساتين زفاف 2017 | سوق نسائي | طريقة عمل البيتزا | غرف نوم 2017 | ازياء محجبات | العناية بالشعر | انقاص الوزن | فساتين سهرة | اجهزة منزلية | غرف نوم اطفال | صور ورد | ازياء اطفال | شتاء | زيادة الوزن | جمالك | كروشيه | رسائل حب 2017 | صور مساء الخير | رسائل مساء الخير | لانجري | تمارين | وظائف نسائية | اكسسوارات | جمعة مباركة | مكياج | تسريحات | عروس | تفسير الاحلام | مطبخ | رسائل صباح الخير | صور صباح الخير | اسماء بنات | اسماء اولاد | اتيكيت | اشغال يدوية | الحياة الزوجية | العناية بالطفل | الحمل والولادة | ديكورات | صور حب | طريقة عمل القرصان | طريقة عمل الكريب | طريقة عمل المندي |