بسم الله الرحمن الرحيم
كيف حالكم حبيباتي الغاليات وحشتوني
اليوم عملت اكله جميله شكلا وطعما وكمان سهله
حبيت تشاركوني فيها
دوائر السمك محشيه بالماشروم
ورز بالجمبري وحبار مقلي
المقادير والطريقه
كيلو سمك فليه / علبة فطر / بصله صغيره مفرومه /٢ فص توم مفروم /توابل السمك ( ملح وكمون وفلفل اسود كزبره ناشفه توم بودر ) / ضمة كزبره خضراء / جبنه مفرومه للوجه / بصل
وبطاطس وطماطم مقطع شرائح لكي لا يلتصق بالصنيه ويخرج بسلام
بطاطس مقطعه مكعبات ومتبله بالروز ماري وملح وفلفل وبابريكا وزيت زيتون
(ودا اختياري)
توضع حول السمك
نقسم السمك بالطول ويتبل
نرص شرائح اليطاطس والطماطم والبصل بصنيه مدهونه بالزيت
نلف شرائح السمك بعد تتبيله ونغلقها بالعود ونرشها بقليل من الزيت وندخلها فرن ساخن ربع ساعه او حتى تتماسك
في هذا الوقت نشوح البصل و ونفرم الماشروم والتوم ويضاف للبصل ويشوح قليلا ويتبل ويعد خروج السمك يحشى بالماشروم ويدخل الفرن مره اخري حوالي ربع ساعه او حتى يحمر قليلا ثم يخرج من الفرن ونضع الكزبره على السمك ويغطى بالجبنه ويدخل مره اخرى للتحمير خمس دقائق
وبالعافيه عليكم كان طعمه يميم
يخرج من الفرن ويحشى ويعاد مره اخرى
بعد النضج الكامل وقبل رش الكزبره والجبنه ويعاد لتسييح الجبنه فقط
قدمتها مع رز بالجمبري
شوحت البصل ثم الجمبري والتوم واضفت طماطم مقطعه ومكعب مرقه وقرن فلفل حار
زودت الماء الساخن ثم اضفت الرز والملح وقليل كمون وفلفل وقرفه
وعملت حبار مقلي عشان بنوتي الصغيره مابتاكل الجمبري
ودي طريقته لاني نزلته من قبل
http://forum.hawahome.com/t353741.html
لا تنسوني من دعائكم ولكم بالمثل
اذا عجبكوا الموضوع ادعموني وانشروه لمن تعرفوه لزيارته والرد عليه
ومشكورين حبيباتي الغاليات على دعمكم ورضاكم هو الفوز الاكيد
ادعوا لي بالفوز ودعواتي لمن تستحق بالمثل
مواقع النشر