تسلمى حبيبتى انا باعمله بنفس الخلطة بس الأرز بيكون مش مستوى كله نيئ فى نيئ
لكن فى الفرن
بلف كل حمامة فة ورقة فويل
ثم أرصهم ى صنينة نصفها ماء
واتركهم حوالى ساعة حتى ينضج الأرز
وبعدين أفتح الفرن حتى يحمر الوجه تحت طبعا بيكون محمر
وبالهنا والشفا
تسلمى حبيبتى انا باعمله بنفس الخلطة بس الأرز بيكون مش مستوى كله نيئ فى نيئ
لكن فى الفرن
بلف كل حمامة فة ورقة فويل
ثم أرصهم ى صنينة نصفها ماء
واتركهم حوالى ساعة حتى ينضج الأرز
وبعدين أفتح الفرن حتى يحمر الوجه تحت طبعا بيكون محمر
وبالهنا والشفا
والله عمرري ماذقت الحماام بس شكلوو مغررري ومشجع
تسلم الايااااي ياعسل
ولكي مني احلى تقييم
ما شاء الله تبارك الله
تسلم إيدك..
أهم المواضيع |
المطبخ |
من مواقعناصفحاتنا الاجتماعية |
المنتديات |
مواقع النشر