مشاركتى التشجيعية = ممبار -كوارع - عكاوى - كرشة بالحمص



صفحة 1 من 7 1234 ... الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 4 من 25
Like Tree22Likes

الموضوع: مشاركتى التشجيعية = ممبار -كوارع - عكاوى - كرشة بالحمص

  1. #1
    إدارية و مشرفة قسم الديكور والفنون اليدوية الصورة الرمزية قمرالليل الجميل
    تاريخ التسجيل
    Oct 2007
    الدولة
    فى قلب امى الحبيبة وزوجى وحبيبى
    المشاركات
    10,282
    معدل تقييم المستوى
    10

    Awards Showcase

    تشجيع مشاركتى التشجيعية = ممبار -كوارع - عكاوى - كرشة بالحمص






    مساء الخيرعلى الحلوين لى الموجودين

    النهاردة بضع مشاركة تشجيعية

    من ضحيتنا هذا العيد وهى مشاركه بسيطه ( ممبار - كوارع - كرشة بالحمص - عكاوى - )

    ولاكله دى بصراحه بعشقها وتعتبر اكله شعبية ومصرين اغلبهم بيحبوها

    طبعا عندى الممبار متنظف زى الفل

    والكرشه بردو متنظفه ومسلوقه وبعدين بقطعه

    والعكاوى( ذيل العجل) زى مانتو شايفين

    وهنا صورة الضحية لى خدت منها الممبار والكوارع








    هبدا بعمل صلصه الممبار بصله وزيت هصفر البصله



    هضيف عليها الطماطم المعصورة وهتركها تتسبك



    وبعد ما تتسبك الطماطم بجهز الحضراء وهى بقدونس وكسبرة وشبت واحده طماطم مقطعه صغير مع قرن فلفل حار




    وهضف الصلصه



    وطبعا هقلب كويس وطبعا هحط التوابل وهى فلفل اسود - كمون - شطة - وملح



    وهنا بعد ما حشيت الممبار




    عندى حله على نار فيها الماء بتغلى بحط فيها والورق لورى - حبهان - بصلة - وفلفل اسود - ملح

    بحطا فيها الممبار



    وهنا الممبار بعد ماستواء



    الممبار بعد التحمير



    وهنا عن قرب




    تابع الاحد يرد

  2. #2
    إدارية و مشرفة قسم الديكور والفنون اليدوية الصورة الرمزية قمرالليل الجميل
    تاريخ التسجيل
    Oct 2007
    الدولة
    فى قلب امى الحبيبة وزوجى وحبيبى
    المشاركات
    10,282
    معدل تقييم المستوى
    10

    Awards Showcase

    هنا هعمل طاجن العكاوى

    هحط الزيت وعليه بصل معكبات وقرن فلفل حااااااااار




    وبعد مالبصله تصفر شويه هحطى العكاوى




    وبعدين حطى الاعشاب وهى ( زعتر - ورزمارى اكليل الجبل - معلق ثوم مفروم - معلقه كبيرة فلفل احمر حار مفروم - معكب ماجى - فلفل اسود))







    وبعدين هفضل اشوح فيها شويه




    وبعدين اضف لها كوب طماطم معصورة واتركها على النار لحد ما تدخل على نصف سواء

    وكل ما تحتاج ماء اضف لها ماء سخن




    وبعدين اضعها فى الطاجن مع بطاطسيه مقطعه معكبات وداخله الفرن



    وهنا شكل العكاوى بعد ما طلعت من الفرن




    تابع لا احد يرد


  3. #3
    إدارية و مشرفة قسم الديكور والفنون اليدوية الصورة الرمزية قمرالليل الجميل
    تاريخ التسجيل
    Oct 2007
    الدولة
    فى قلب امى الحبيبة وزوجى وحبيبى
    المشاركات
    10,282
    معدل تقييم المستوى
    10

    Awards Showcase

    هنا هعمل الكرشة بالحمص وبطريقتى

    عندى معكب زبده وشويه زيت علشان الزبده ما تتحرق




    عندى بصلة مكعبات وفلفل حار



    تصفر البصلة واضف عليها الكرشة ومع التوابل فلفل اسود -شطه - عود اكليل الجبل - وهشوح الكرشة شويه على النار مع البصل والتوايل





    وبعدين اضف الطماطم المعصورة والحمص طبعا الحمص هيكون مسلوق مسبقا

    وتركها تستوى على النار هادئة وكل ما تحتاج ماء اضف لها ماء سخن لان الماء السخن بيساعد على انها تستوى بسرعه



    وهنا شكل الكرشة لما استوت





    الكوارع المسوقه

    بسلوق الكوارع فى ماء مغلى طبعا بس بغير الماء مرتين

    يعنى بحط الكوارع فى الماء المغلى اول مره واسيبها تغلى شويه وبعدين اتخلص من الماء واحط ماء تانى ماغلى اخليها تغلى تانى علشات تتخلص من الزفارة

    وبعدين بحط ماء تانى معه ورق لورى - بصله -حبهان - مستكة وخليها لحد ما تستوى

    وهذا شكل الكواارع

    انا بحبها مسلوقه ممكن بعد ماتسلوقها تعملها طاجن وداخليها الفرن مع بصل وطماطم وفلفل انتى وراحتك







    يارب وصفاتى تنال اعجابكم



  4. #4
    كوكب الشبكة
    تاريخ التسجيل
    Jan 2013
    المشاركات
    1,149
    معدل تقييم المستوى
    36
    اممممممممممممم الاطباق الثلاثة من نصيبى ياسلام خاصة الممبار فى خاطرى اجربه تسلم ايدك حبيبتى وعيدك مبارك

صفحة 1 من 7 1234 ... الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. مشاركتي التشجيعية في ماما:::ممممممم:::ك
    بواسطة لا تحزنين في المنتدى المعجنات والسندويشات
    مشاركات: 40
    آخر مشاركة: 30-12-2018, 07:00 PM
  2. && مشاركتي التشجيعية في *** شوفيها وطبقيها &&&
    بواسطة المحبة للجنة في المنتدى كروشية
    مشاركات: 24
    آخر مشاركة: 15-03-2018, 01:25 AM
  3. الترافيل مشاركتي التشجيعية في حلوياتنا الاقتصادية
    بواسطة إسوارة ناعمة في المنتدى الحلويات
    مشاركات: 21
    آخر مشاركة: 12-12-2017, 01:11 AM
  4. مشاركات: 16
    آخر مشاركة: 24-11-2017, 10:17 AM
  5. عكاوى مشاركتى بمسابقة لحوم عيد الأضحى
    بواسطة Nony Mohamed في المنتدى الأطباق الرئيسية
    مشاركات: 14
    آخر مشاركة: 12-11-2012, 07:17 PM

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

مواقع النشر

مواقع النشر

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  

أهم المواضيع

المطبخ

من مواقعنا

صفحاتنا الاجتماعية

المنتديات

ازياء | العناية بالبشرة | رجيم | فساتين زفاف 2017 | سوق نسائي | طريقة عمل البيتزا | غرف نوم 2017 | ازياء محجبات | العناية بالشعر | انقاص الوزن | فساتين سهرة | اجهزة منزلية | غرف نوم اطفال | صور ورد | ازياء اطفال | شتاء | زيادة الوزن | جمالك | كروشيه | رسائل حب 2017 | صور مساء الخير | رسائل مساء الخير | لانجري | تمارين | وظائف نسائية | اكسسوارات | جمعة مباركة | مكياج | تسريحات | عروس | تفسير الاحلام | مطبخ | رسائل صباح الخير | صور صباح الخير | اسماء بنات | اسماء اولاد | اتيكيت | اشغال يدوية | الحياة الزوجية | العناية بالطفل | الحمل والولادة | ديكورات | صور حب | طريقة عمل القرصان | طريقة عمل الكريب | طريقة عمل المندي |