[a7la1=#999999]بيحكو كتييير عن طرق مختلفة للدجاج .... بس أنا النهاردة بحكيلك عن أسهل طريقة ايطالية مش بتاخد وقت ولا جهد ولذيييييييييييييييذه مرة
المقادير دجاجة مغسولة ومقطعة الى اربعة
ثلاثة فصوص ثوم مفرومة
ملح وفلفل
زبدة او سمن او لو حبيتي ممكن زيت
وطبعا بوتاجاز ووعاء للطبخ ./
هتجيبي الوعاء (الطاسة) وتقدحي السمن أو الزبدة كويس جدا ....وتحطي عليها الدجاج وتخلي النار عالية عشان دم الجاجة يتحبس ويزول
وبعد ما تقلبي القطع مرة او مرتين على النار وطي النار وحطي ملحك وفلفلك وثومك ..... وبس هتلاقيها استوت بعد مدة قليله ولا اخدت وقت ولا اخدت جهد
والف صحة وابقو قولولي رأيكم بصراحة [/a7la1]
مواقع النشر