فطائر عالم البحار


المقادير
الحشو:
علبه سمك سلمون
2 ملعقه كبيره مايونيز
زيتون
زيت يتون
قليل من عصير اليمون
ملح وفلفل
جزره صغيره مبشوره
اخلطيهم كلهم مع بعض

ممكن تعمليها بأي عجينة ناجحة معك


بعد العجينه ما خمرت نقسمها لكور متوسطه وأخرى صغيره
نجيب الكوره المتوسطه ونفردها على شكل بيضاوى ونقطعها من الأطراف ونضع الحشوه بتاعتنا زى ما انتى شايفه





نطوى اول طرف



وتانى طرف



ونكمل بالشكل ده طرف يمين وطرف شمال وسيبى اخر جزء عشان ديل السمكه




نعمل عين السمكه بشريحه زيتون ونغط بالشوكه على ديلها وكده نكون خلصنا السمكه




تجيبى كوره صغيره وتبرميها بالشكل ده ممكن تسيبيها كده وتبقى ثعبان البحر




وممكن تلفيها كده وتصبح فرس البحر




وتسيبيهم عشر دقائق قبل الخبز وفى الوقت ده شغى الفرن على 400 او 450 درجه
اخلطى صفار البيضه و ملعقه ماء وبضع نقاط من الخل عشان الظفاره
وادهنى بيهم الوجه واخبزيها لغايه ما تستوى يعنى تقريبا نصف ساعه
وده شكلهم عند التقديم