4بطاطس
نص كوب حليب
معلقه كبيره جبنه سائله
او كريمة
الصوص
بصلة
زيت
1معلقة دقيق
1كوب ماء
2معلقة نشا
ربع كوب صويا صوص
مشروم
الطبخ: طبعا البطاطس هتكون مقشره ومغسوله ومسلوقه
وحنهرسها كويس جداا
. ونعمل الصوص
حنجيب بصله صغيره ونفرهما ناعم جدا ف طاسه مع معلقه زيت ولما تصفر بسيط نضيف
معلقه دقيق ونحرك بسرعه ولما تصفر شويه بسيط نضيف كوب ماء مع معلقتين نشا ونحرك
ونزل عليهم بالصويا صوص حوالى ربع كوب
ونضيف لهم المشروم المقطع ولما يتقل شويه نرفعه من ع النار
ملحوظه: بلاش تضيفى ملح وتوابل كتير للصوص عشان فى رشه ملح ع البطاطس
وكمان الجبنه السايله الشيدر مملحه فا كده كفايه
حناخد جزء م الصوص من غيرمشروم ونضيفه للبطاطس ونقلب
ونضيف جزء ما لصوص ده ع الوش


ملاحظات: الماش بوتيتو Mashed Potatoesدى بطاطس مهروسه وبتتقدم ف الماطعم جمب المشاوى
بيقدمها مطعم تشيلز وبوبايز ومؤخرا بقا بيقدمها كنتاكى