[align=center]بسم الله الرحمن الرحيم
و الله يا بنات اما تشوفون الصور تحسو انى شريته من الخارج لكن الوالدة عملته بطريقة سحرية و انا اما شفته استغربت و ما صدقت انه من صنعها و كمان لذييييييييييذ جدا و الصور تشهد
[bimg]http://www.hawahome.info/uploaded/42677/1165373034.jpg[/bimg]
[bimg]http://www.hawahome.info/uploaded/42677/1165373122.jpg[/bimg]
[bimg]http://www.hawahome.info/uploaded/42677/1165373453.jpg[/bimg]
و تحت باقى الصور بس الاول المقادير و الطريقة
المقادير
3 كاس دقيق
3 ملعقة كبيرة حليب بودرة
1 بيضة
1 ملعقة كبيرة خميرة فورية
ربع كاسة زبد
فنجان سكر
ملعقة صغيرة بكنج بودر
ملعقة فانيليا
ذرة ملح
ماء دافئ للعجن
ملعقة صغيرة خل ابيض ( عشان يكون هش)
الحشو
قرفة
زبد
سكر
الطريقة
نخمر الخميرة مع سكر و ماء و نتركها حتى ترتفع و نخلط المواد الجافة ثم نضيف البيض و الزبد و نعجن بالماء الدافئ حتى تتكون عجينة طرية نتركها تخمر لمدة ساعة مثلا بمكان دافئ ثم تفرد العجينة على الكاونتر او رخام المطبخ او لوح خشبى على هيئة مستطيل و ندهن بالزبد الطرى و عليه القرفة المطحونة و السكر و طبعا نلفها على شكل اسطوانة و تقطع بالعرض ثم نضغط عليها و نضعها بصاج مدهون و نتركها تخمر تانى و بعد كده ندخلها الفرن على 250 درجة حتى يحمر الوجه و بعد خروجها نغطيها بفوطة او ورق فويل حتى لا تنشف.
و انا استخدمت للتزيين صوص شوكولاتة ابيض و ممكن شوكولاتة غامقة و اذا حبيتى حطى مكسرات و بس و انا عملت من العجينة بريوش و باتيه بس فى الباتيه استخدمت كاكاو بدل القرفة و البريوش سادة غير محشو بس فوقه سكر قبل ما يدخل الفرن
و دى بقية الصور
[bimg]http://www.hawahome.info/uploaded/42677/1165374433.jpg[/bimg]
[bimg]http://www.hawahome.info/uploaded/42677/1165374564.jpg[/bimg]
و هذا البريوش
[bimg]http://www.hawahome.info/uploaded/42677/1165374618.jpg[/bimg]
هاه عجبكم؟؟؟؟؟؟؟ [/align]
مواقع النشر