كيك جبنة بالموز
الطبقة الأولى كيكة اسفنجية ( او بسكوت حسب الرغبة )
الطبقة الثانية
2 صفار بيض
160 جرام ويبينج كريم ( اكثر من نصف فنجان باقليل )
250 جرام جبنة كريم ( يعنى روبع كيلو )
80 جرام سكر ناعم ( حواى نصف فنجان )
200 جرام موز مهروس ( حوالى 5 او 6 صابع موز )
نقطتين ايسين موز ( رائحة الموز )
25 جرام جيلاتين ( معلقتين كبير )
45 مل مياه
ثلاث او اربع اصابع موز شرائح مع عصير ليمونة
شوية شيكولاته للزينة
الطريقة
نضرب صفار البيض كويس جدآ وبعدين نضيف الويبين كريم ( كريم خفق ) ونضربه كويس وبعدين نفاضيى فى طبق او اى شيئ
ونضرب جبنة كريم مع السكر
وبعدين نحط الويبين كريم اللى مضروب من قبل
ونحط الموز المهروس ونقليبه بسكين بلاستك
ونحط الجيلاتين ونقليبه كويس باسكين بلاستك
وناخذ قليل من الخليط ونحطه على ثلاث اصابع موز مقطع شرائح وعصير ليمونة ونحط باقى الموز الشرائح على الكيكة
ونحط الخليط اللى مخلوت مع شرائح الموز على شرائح الموز باعصير اليمونة
ونحط باقى المكونات اللى فى المضرب
وندخله الثلاجة
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ونحط شكولاتة زينة لكن انا مش شاطرة عملت على قدى
طبعآ الزينة مش قد كدا لكن انتو شاطرين وتقدرو تعملو احسن من كدا باكتير
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
وبالف هنا و شفا
مواقع النشر