حواء
فيسبوك بيت حواء تويتر بيت حواء قوقل بلس بيت حواء يوتيوب بيت حواء انستقرام بيت حواء PIN:75cf5e85


بحث في مواقع بيت حواء
شبكة بيت حواء   |   مطبخ حواء   |   مكتبة حواء   |   جمال حواء   |   الطب النبوي   |   بيتك   |   الفتاوى الجامعة





المنتديات مركز التحميل مشاركات اليوم المشاركات الجديدة أعلن معنا البحث التسجيل

جديد مواضيع القسم

صينيه الرقاااااااق باللحمه المفرومه ( للعيد)

بسم الله الرحمن الرحيم كل عيد وانتن جميعا بخير وصحه وعافيه انا جايبه لكم النهارده طريقه عمل الرقاق باللحمه المفرومه علي الطريقه المصريه الاصليه يللا نقول

صفحة 1 من 3 123 الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 4 من 12
Like Tree1Likes

صينيه الرقاااااااق باللحمه المفرومه ( للعيد)


  1. #1
    محررة بيت حواء الصورة الرمزية نيسو100
    تاريخ التسجيل
    Apr 2006
    الدولة
    قاهره المعز_ ام الدنيا
    المشاركات
    3,979
    معدل تقييم المستوى
    13
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك

    dfgdf صينيه الرقاااااااق باللحمه المفرومه ( للعيد)

    بسم الله الرحمن الرحيم

    كل عيد وانتن جميعا بخير وصحه وعافيه

    انا جايبه لكم النهارده طريقه عمل الرقاق باللحمه المفرومه

    علي الطريقه المصريه الاصليه

    يللا نقول المقادير والطريقه:

    بسم الله نبدأ

    المقادير:

    8 ورقات رقاق وحاوريكوا صورته علشان تعرفوه

    سمن سايح

    مرق لحمه

    ربع كيلو لحم مفروم معصج بالبصل والتوابل

    دي المقادير

    صينيه الرقاااااااق باللحمه المفرومه للعيد) 48087316.jpg ودي صوره الرقاق

    الطريقه:

    اولا نجيب صينيه متوسطه

    وندهنها سمن كويس

    وبعدين نبل ورقه رقاق بالمرق كويس

    صينيه الرقاااااااق باللحمه المفرومه للعيد) 21754247.jpgوده الرقاق وهو مبلول بالمرق

    ونحطها بالصينيه حنعمل كده في نصف الورق

    نبله بالمرق ونرصه فوق بعض بالصينيه

    وبعد كده حنحط اللحمه المعصجه علي الرقاق

    وبعدين حنبل باقي الورق ونرصهم فوق اللحم المفرومه

    يعني 4 ورقات رقاق ولحمه معصجه و4 ورقات رقاق

    وبعدين رشي وش الرقاق بالسمن

    ونحط الصينيه بالفرن من تحت زي الكيكه بالظبط

    لغايه ما وشها يحمر

    ولما تطلع بنحط عليها حوالي مغرفه واحده مرقه

    ونغطيها حوالي 5 دقايق وبعدين تقلب وتقطع

    ملحوظه لو عايزه الرقاق بيقرمش بعد ما تطلع من الفرن

    لا تغطيها ولا تضعي عليها المرقه

    يعني اول ما تطلع تقلبيها وتقطعيها

    وبالهنا والشفا

    جربوه وان شاء الله يعجبكم

    صينيه الرقاااااااق باللحمه المفرومه للعيد) 52405210.jpg

    لا تنسوني من الدعاء
    المصدر: منتديات بيت حواء - من قسم: المطبخ


    wdkdi hgvrhhhhhhhr fhggpli hgltv,li ( ggud])

    اذا اعجبك الموضوع و اردت نشره في المنتديات الاخرى فاستخدمي هذا الرابط:
    صينيه الرقاااااااق باللحمه المفرومه ( للعيد)
    http://forum.hawahome.com/t114977.html




  2. #2
    إدارية و مشرفة قسم الديكور والفنون اليدوية الصورة الرمزية قمرالليل الجميل
    تاريخ التسجيل
    Oct 2007
    الدولة
    فى قلب امى الحبيبة وزوجى وحبيبى
    المشاركات
    10,282
    معدل تقييم المستوى
    10
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك

    الاوسمة



  3. #3
    كبار الشخصيات محررة مبدعة الصورة الرمزية شذى 2004
    تاريخ التسجيل
    May 2006
    المشاركات
    11,898
    معدل تقييم المستوى
    24
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك
    يم يم يم يم

    اممممممممممممممممممممممممم


    لذيييييييييييييييذة


    الله يعطيك العافيه غاليتي نيسو


    ان شاءااااااااااااااء الله اجربها

    وارد عليك


  4. #4
    محررة بيت حواء الصورة الرمزية نيسو100
    تاريخ التسجيل
    Apr 2006
    الدولة
    قاهره المعز_ ام الدنيا
    المشاركات
    3,979
    معدل تقييم المستوى
    13
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة قمرالليل الجميل مشاهدة المشاركة
    مشكوره يا قمر

    ان شاء الله تجربيها وتعجبك

    مرورك اسعدني

صفحة 1 من 3 123 الأخيرةالأخيرة

مواقع النشر

مواقع النشر

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  
 


أقسام بيت حواء

هيا واشتركي معنا  في مجموعة بيت حواء النسائية

البريد الإلكتروني:
زيارة هذه المجموعة