2كوب زبادي بلدي ( من اللبان )
2 كوب سكر
2 كوب دقيق
2 بيضة
بيكنج بودر
ملح - فانيليا
الشربات (القطر - السيرب) :-
1 كوب سكر
1 كوب ماء
نصف ليمونة
فانيليا
* نضع الزبادي في الصحن ثم نعاير بنفس علبة الزبادي السكر والدقيق ثم نضع باقي المكونات كلها وتقلبيها بايدك (مش بالمضرب) مش كتير الي ان تختلط المكونات فقط .
* ندهن صينية مقاس 26 بالسمن ونضع الخليط ونضعها في فرن حار الي ان يحمر وجهها .
* ثم نسقيها بالشربات البارد فور خروجها من الفرن .
* ويمكن تزويقها بجوز الهند . . .
[frame="2 80"]
*** ملحوظة : الفطيرة لا تحتوي سمنة ولازيت
[/frame]
والف هنا . . .
مواقع النشر