بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
كيفكم حبيباتي اليوم جايبالكم فيله دجاج طعمه رائع
مقاديره
صحن صدور دجاج 500 جرام -ملعقتين زبادي-ملعقتين مايونيز -ملعقه زيت زيتون -ربع ملعقه صغيره من -كمون -ثوم بودره-بابريكا-فلفل اسود-اوريجانو-بهارات مشكله -زعتر -ملعقتين خل
خبز صامولي مقطع حسب الرغبه
بطاطس مسلوقه ومهروسه -زبده -شويه حليب -ملح وفلفل
نيجي للطريقه
نخلط جميع مكونات التتبيله مع بعض في زبديه ونقلبهم كويس مثل الصوره
نغسل الدجاج كويس ونرقه بسيط يعني ما يكون رقيق ونضعه علي التتبيله ونقلبه كويس ونضعها في التلاجه لمده ساعتين او اقل
بعد مرور الساعتين نجيب طاوه ونضعها علي الفرن ونضع فيها ملعقه زبده وانا قطعت خبز صامولي وحطيته في الزبده يتحمر ده اختياري بس طعمه مع الفيليه روعه
بعد ما يتحمر نقلبه علي الجهه الاخري
بعد ما اتحمر نشيله ونركنه علي جنب
في نفس الطاوه نضع قطع الفيليه وتكون النار هادئه جدا
لما يتحمر نقلبه علي الجهه الاخري
كده خلصنا من الدجاج
داحين وقت البطاطس المهروسه
في قدر نضع قطعه زبده ونضع عليها البطاطس ونقلب ونضع شويه حليب بس مو كتير حتي تصير ناعمه و نتبلها بالملح والفلفل امممممممم طعمها روعه
بعد ما خلصنا الدجاج والبطاطس نقدم الطبق بالطريقه اللي تبغيها
انا قدمتها مع الخبز المحمر والبطاطس البيوريه ورز اصفر
ا
ممممممممممممممم اكله روعه والطعم امممممممممممممممم
تري يا بنات سهله وطعمها كتير روعه عجبت زوجي جدا
ان شاء الله عجبتكم
جربوها وادعولي وما تاخد وقت وممكن لا تحطيها فتره ساعتين في التتبيله يعني ممكن لو مستعجله نصف ساعه
لا تنسونا حبيباتي من صالح دعائكم
في امان الله وحفظه ورعايته
اختكم ام يوسف
محبتي وتقديري واحترامي للجميع
مواقع النشر