البتاو اوالرقاق الطري " خبز مصري 100% "
غرف طعام روعة نصائح و أفكار لتقليل وقت الطهي
حواء
فيسبوك بيت حواء تويتر بيت حواء قوقل بلس بيت حواء يوتيوب بيت حواء انستقرام بيت حواء PIN:75cf5e85


بحث في مواقع بيت حواء
شبكة بيت حواء   |   مطبخ حواء   |   مكتبة حواء   |   جمال حواء   |   الطب النبوي   |   بيتك   |   ألبوم الصور   |   الفتاوى الجامعة

 

موسوعة التفسير
عقد الجمال

مطبخ حواء
مجلة الطبخ العربي
المنتديات مركز التحميل مشاركات اليوم المشاركات الجديدة أعلن معنا البحث التسجيل

دورة للتعريف بالقضية الفلسطينية •.♥.• قصص رمضانية •.♥.• مسابقة رمضان الكبرى للمطبخ مسابقة رمضان اليومية
جديد مواضيع القسم
ديكورات استقبال متنوعة

البتاو اوالرقاق الطري " خبز مصري 100% "

انا جايبه لكم النهارده نوع من المخبوزات المصريه وهو الرقاق الطرى وفى بعض المناطق فى مصر يسمي بالبتاو طعمه لذييييييييييذ وسهل كمان ياللا ندخل فى الموضوع بسم الله نبدأ

صفحة 1 من 9 1234 ... الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 4 من 33

  1. #1
    مشرفة سابقة محررة مبدعة الصورة الرمزية yamy
    تاريخ التسجيل
    Jan 2010
    الدولة
    canada
    المشاركات
    6,708
    معدل تقييم المستوى
    88
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك

    الاوسمة

    مميز البتاو اوالرقاق الطري " خبز مصري 100% "

    حلويات العيد

    البتاو اوالرقاق الطري " مصري 338015_1274620367.gi


    انا جايبه لكم النهارده نوع من المخبوزات المصريه وهو الرقاق الطرى وفى بعض المناطق فى مصر يسمي بالبتاو طعمه لذييييييييييذ وسهل كمان
    ياللا ندخل فى الموضوع
    بسم الله نبدأ


    البتاو اوالرقاق الطري " مصري 338015_1274543700.gi



    4 كوب دقيق
    ربع ملعقه صغيره ملح
    1 كوب زبادى تقريبا ( حسب العجن ) ممكن اكثر لو مش هتستخدمى القشطه
    علبه قشطه ( اختيارى )
    ملعقتين ذبده فى حراره الغرفه


    البتاو اوالرقاق الطري " مصري 338015_1274544177.gi



    نضع الدقيق والذبده والقشطه وثلاث ارباع كميه الزبادى


    البتاو اوالرقاق الطري " مصري 338015_1275365398.jp


    ونعجنهم كويس ممكن نضيف زبادى كمان لو العجينه كانت يابسه لغايه ما يبقى عندنا عجينه كويسه لا تلتصق باليد


    البتاو اوالرقاق الطري " مصري 338015_1275365439.jp



    نتركها ترتاح حوالى نصف ساعه
    وبعدين نكورها كور صغيره


    البتاو اوالرقاق الطري " مصري 338015_1275365538.jp


    نأخذ كره ونفردها رفيع جدا


    البتاو اوالرقاق الطري " مصري 338015_1275365708.jp



    البتاو اوالرقاق الطري " مصري 338015_1275365753.jp


    هما فى مصر طبعا بيخبزوها فى فرن حار جدا مخصص للخبز وبما انى هنا فى الغربه ومعنديش الفرن ده فسويته فى المقلاه او الطاسه الصاج على البوتاجاز من فوق
    ناخذ وحده الرقاق ونضعها على النار


    البتاو اوالرقاق الطري " مصري 338015_1275365980.jp


    البتاو اوالرقاق الطري " مصري 338015_1275366025.jp


    ونقلبها


    البتاو اوالرقاق الطري " مصري 338015_1275366083.jp


    شايفه ما شاء الله منتفخ ازاى


    البتاو اوالرقاق الطري " مصري 338015_1275366162.jp


    كل ما نخلص واحده نضعها فى حله او ونغطيها علشان الرقاق ما ينشف من الهوا


    البتاو اوالرقاق الطري " مصري 338015_1275366479.jp


    وبعد ما نخلص المقدار والرقاق يبرد نضعه فى كيس للحفظ ونضعه فى الفريزر وكل ما تحتاجى تأخذى الكميه اللى انتى عايزاها عشان يفضل طازج كل مره تاكليه فيها


    البتاو اوالرقاق الطري " مصري 338015_1275366526.jp


    وبالهنا والشفا

    محبتى واحترامى للجميعالبتاو اوالرقاق الطري " مصري 275_1194178932.gif


    البتاو اوالرقاق الطري " مصري 338015_1275366804.jp


    اذا اعجبك الموضوع و اردت نشره في المنتديات الاخرى فاستخدمي هذا الرابط:
    البتاو اوالرقاق الطري " خبز مصري 100% "
    http://forum.hawahome.com/t300430.html




  2. #2
    نجمة بيت حواء الصورة الرمزية ااام عبووودي
    تاريخ التسجيل
    May 2009
    الدولة
    بالدوحة
    المشاركات
    694
    معدل تقييم المستوى
    8
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك

    ماشاء الله تبارك الرحمن

    ربي يعطيج العافية يا غالية


    ماشاء الله ابداع وطريقة حلوة وسهلة

    جزاج ربي خير



  3. #3
    محررة مبدعة
    تاريخ التسجيل
    May 2006
    الدولة
    مصر
    المشاركات
    9,632
    معدل تقييم المستوى
    21
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك

    ما شاء الله

    تسلم ايدك يامى

    وفكرتينا بالحاجات الحلوه اللى فى مصر



  4. #4
    مشرفة سابقة محررة مبدعة الصورة الرمزية yamy
    تاريخ التسجيل
    Jan 2010
    الدولة
    canada
    المشاركات
    6,708
    معدل تقييم المستوى
    88
    مواضيعي
    مشاركاتي
    أضيفيني إلى صديقاتك

    الاوسمة

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ااام عبووودي مشاهدة المشاركة
    ماشاء الله تبارك الرحمن

    ربي يعطيج العافية يا غالية


    ماشاء الله ابداع وطريقة حلوة وسهلة

    جزاج ربي خير


    الله يعافيك حبيبتى وبالهنا والشفا
    تقبلى حبى واحترامى


صفحة 1 من 9 1234 ... الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. طريقة ترتيب وتنسيق الطرح في دولاب الملابس ..
    بواسطة toqtoq2000 في المنتدى تجارب وأفكار منزلية
    مشاركات: 26
    آخر مشاركة: 04-12-2010, 04:37 AM
  2. طريقة عمل الجبن الطري القابل للدهن على الخبز ( جبن كاسات
    بواسطة إم علــــي في المنتدى المقبلات والمشروبات
    مشاركات: 17
    آخر مشاركة: 25-02-2010, 04:51 PM
  3. أكله لذيذة من التوست الطري ممممممممم
    بواسطة برنسيسا في المنتدى المعجنات والسندويشات
    مشاركات: 29
    آخر مشاركة: 02-01-2010, 07:30 PM
  4. يا آسري في عينيك
    بواسطة موج الصحراء في المنتدى قصائد , خواطر , لـــــ لمنقول ( مما راق لي )
    مشاركات: 1
    آخر مشاركة: 04-08-2009, 11:52 PM
  5. يابنات ساعدوني بخبرتكم وش آخر موضه في الطرح
    بواسطة أنا من خيال في المنتدى تجهيز العروس
    مشاركات: 2
    آخر مشاركة: 13-05-2007, 01:34 PM

مواقع النشر

مواقع النشر

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  
 


أقسام بيت حواء

هيا واشتركي معنا  في مجموعة بيت حواء النسائية

البريد الإلكتروني:
زيارة هذه المجموعة


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168